...........................................


TOP SHOP


nice..




Chicky

Jag gillar verkligen väskan








god morgon

Vilken tråkig dag, grått och mulet. Idag ska jag på valp kurs hoppas inte det börjar regna eftersom vi ska vara utomhus och träna galningarna. Jag undrar hur det kommer gå för Nikita, hon kommer nog vara sjukt uppspelt av att se alla andra små valpar.Jag hoppas Eddie kan följa med, tråkigt att gå ensam. Nikita är jätte jobbig idag, klängig och pipig. Hon höll på att klösa bort hela dörren när kjag var i duschen heheh, grannarna tror nog att jag misshandlar henne.

Igår blev det lite nät shopping, har ju inte direkt pengar att shoppa i stan, saknar Zara :( Deras vår kläder, skor och väskor är ju sjukt fina. Well well nästa månad ska jag handla där, lite ialla fall.



Det här klickade jag hem igår =)




Chinos/ Hm 




Tygskor/Hm




Söt kort modell till våren/Asos




Mockaväst/Hm ( fint att ha över en tunika)




Skinnjacka/Diveded 500 KR





Spanade in dessa två först från Net-a-porter och dem kostar ca 8000 kr /st. Dem var lite väl dyra!





Sandaler//chicky

Älskar dem, hoppas jag kan gå i dem bara. Klacken är 9 cm. Snyggt till jeans eller klänning.



Det var allt!!! Chicky har verkligen fina saker och ger en mycket inspiration. Nu måste jag fixa mig och packa ner lite saker till kursen. Ha en bra dag, hörs kanske senare eller imorgon :)

pöss/kram


BLOGG TORKA

Hej!!!

Det var verkligen länge sen jag bloggade, tror det var några dagar innan jul. Blev mycket med julklapps shoppande och med busiga hunden. Jag är sån att om jag kommer bort från något har jag svårt att börja igen. tyvärr!! Egentligen tänkte jag ta bort min blogg men nu kände jag för att börja igen.Får se hur det går en här gången :)


Här är en liten uppdatering!

Jul och nyår var jätte mysigt och kul. Fick inte den här riktiga jul stämningen i år men men! Jag fick massa fina julklappar, mestadels saker till hemmet, vilket alltid uppskattas. Den här mellandags rean blev det inte så mycket shoppande med tanke på att jag inte längre har något jobb:( Men jag köpte ialla fall ett par gråa mocka stövlar med jätte högt skaft på Zara, dem är verkligen fina. Jag sparar dem till våren, måste bli torrare utomhus. Sen skulle det nog se rätt roligt ut med en stor dunjacka till, ha ha! Jag hittade även en tunika och en väska från zara, även dem får vänta till varmare tider ) Snart förhoppningsvis!!! Hatar vintern, vill ha vår och sommar.
.På nyår var jag hos Melissa med alla tjejerna, det var verkligen roligt.  Vi drack och spelade sing star, så jävla roligt. Måste fixa mig ett play station. Nikita fick följa med till Melissa hade ingen som kunde passa henne. Men tro mig hon njöööööt av allas uppmärksamhet, hon var i himlen.Senare på natten kom Eddie till mig, stackaren var helt genom förkyld med feber. Nyårs afton blev lyckad, PARIS ena året och lövgärdet det andra ha ha :)


Sötisen innan tolvslaget



2009
Året började med lite baksmälla och ångest. Inget jobb och inte längre en inkomst. Det är skönt att vara ledig men inte kul att vara utan pengar :( Måste börja söka en massa jobb och bestämma mig för vad jag vill plugga. Trodde jag visste men nu vet jag inte längre. Hoppas allting löser snart, för alla. Tycker synd om alla dem som fick sparken som har massa lån,barn och familj. Känns som att alla jobbade på Volvo, jävla skit ställe. Vi offer får sparken och en a kassa som ens är pinsam att nämna medans höga chefer får flera miljoner, hur i helvete är det möjligt???? Hur fick dem pengar till det helt plötsligt. Det är jävligt orättvist.
Jag kommer antaglien flytta snart, klarar inte av min hyra längre :( trivdes jävligt bra i det här området. Det är verkligen Göteborgs trevligaste ställe. Jag ska flytta tillbaka en dag igen, hundra procent. Det som blir positivt med att jag måste flytta är att jag kommer bo nära min familj =) Massa förvaring i den nya lägenheten och mer plats för Nikita att springa.
Här finns det inga garderober alls, blir galen. Får inte plats med nånting överhuvudtaget.


Idag skulle jag egentligen gå och träna men jag orkar inte, knappt sovit nånting i natt. Jag och min syster har blivit beroende med stort B av Greys Anotomy. Vi är på säsong 3 nu, guuud den är så jävla bra. Det är ju omöjligt att sluta kolla. Nu har min syster börjat skolan så det kommer nog inte bli lika mycket tittande nu :(
Får vänta tills helgen, är i och för sig roligare att kolla när man får äta vad man vill till!
Igår var jag och Eddie på valp kurs, vovven fick inte följa med det var bara teori igår. Man lärde sig faktiskt mycket saker, jag hoppas på att få pli på min väldigt galna och kaxiga vovve,men hon är även världens gossigaste o mysigaste.
Imorgon ska vi dit igen men då ska hon få följa med och träffa alla andra valpar. Får se hur det får ;)

Nu ska jag tröstshoppa på nätet lite och vänta på att top model börjar =)

Ha det bra //


RSS 2.0