Dagens...





Klänning/Zara
Skärp/Lindex, Armaband/Gina                                                                                                                                      
                                                                                  


Den här bilden är tagen väldigt sent och efter många glas vin. Gick ute i regnet oxå, ser ut som ett blekt ruffsigt troll. Därför bestämde jag mig för att  kapa av huvvet( På bilden alltså). HAHA HA HA. Nu har jag sån riktig trött humor.
Är så sugen på chips men kanske onödigt att gluffsa i sig det klockan 2 på natten.När man dessutom knappt orkar hålla ögonen öppna. Är man en tjockis så är man ;)

God natt//


hej...

God morgon allihopa.
Idag kommer min moster och kusin till Sverige, Catrin och pappa kommer och hämtar mig vid fem tiden. Då ska vi åka till säve flygplats och hämta upp dem. Vad ska jag ta på mig?? Det är ju så kallt idag.
Innan kl 5 måste jag städa, ducha och åka in till stan och byta min päls. Håll tummarna för mig att dem inte märker att jag haft på mig den en gång. Vill verkligen ha en mindre storlek. Orkar inte gå runt i stan så det får gå fort, plus att jag kommer frysa ihjäl i min skinnjacka. Mina späda armar kommer frysa till is ;)
Har insett att jag MÅSTE köpa en varm jacka, får la kolla in i stadium någon dag. Fan vill bo i ett varmt land.
Åh våra bästa år är på tv, typsikt när man är stressad. Det är den mest patetiska serien i världen men när den är på så måste jag kolla, förstår inte varför men det har varit så sen åttonde klass=)

Imorn är det haloween, men jag brukar aldrig fira det. Har inte ens gått på nån maskerad nångång, men det hade varit kul.



Bästa kostymen .  *Så sööööt*






Nu ska jag diska och snegla lite på tv ;)

Skopunkten är det nya Jimmi Choo ;)



Ballerina/skopunkten (249kr)




skopunkten (249 kr)

Gillar att dem ser slitna och säckiga ut ,lite vintage-aktiga.

Bästa är ju att dem har köp två par skor och få 50 procent på det billigaste paret. Eller köp 3 par betala för två.
Det bästa är man om kan dela på det hela med någon, som jag och Nilo gjorde!
Nilo har en blogg om mode, gå in och kolla.  (http://nilom.blogg.se/ )

 Underkläder/HM


 Köp tre betala för 2/ Matrix( bellbox)


Den här mysdräkten i velour är så skön. Kan va bra att ha när det är minus 10 grader inne i ens lägenhet.

 HM/ 298 kr


hmm??

Aftonbladet 30/10-2008
En hotfull kvinna i 20 års åldern hotade städerskan på allums shoppingcenters toaletter. Hon ville komma åt gårdagens sopor. Men hon berättade inte varför. kvinnan tros ha persisk bakgrund. Va hon ville komma åt är fortfarande okänt.


Äntligen hemma..

Hemma igen i "värmen" aja min lägenhet är ialla fall varmare än vad det är ute. BRRRRRR ingen bra ide med skinnjacka i november, men vill man vara fin får man lida pin. Det gör vi tjejer typ jämt. Killar har det alltid bra, inga tighta jobbiga kläder, alltid platta skor och ingen mens. Men ja ska en dag bevisa att dem har något som jag kallar för Pungvred, det kommer nog inte så ofta som våran mens men det händer emellanåt. Symtomen är samma som hos oss minus allt blod då. ha ha. Ni ska se i framtiden, när jag bevisat min teori. ;)
Idag var det jätte mysigt och roligt. Kändes skönt att komma bort från göteborg, hela vägen till Partille hehe. Nee men det är faktiskt skönt för det var knappt nåt folk där och inga jobbiga kickers. Hela femman är ju full av dem speciellt nu när det är november lov. Den enda kickersen var buss chauffören, han var otrevlig o ville mucka bråk haha.
Det blev inte så mycket shopping, men det blev hårprodukter och hittade faktiskt skor i skopunkten. Riktiga fynd.
Jag försökte vara nyttig men Lill Sara kollade väldigt snett på mig när jag skulle beställa sallad på max haha, det blev en hamburgare o pommes *gott* vi skrattade o gapade över hela max. Sara ska göra en blogg om döden, den kommer ha 1 läsare. Sara trodde vi var utomlands och ville förklara för alla att vi var från Göteborg. Ha Ha.



Söta Flickorna Farsi


Inne på centralstationen med varm smarrig choklad, vi hade lite problem med o hitta rätt buss..



 Äntligen på väg.... Smaskens ;)





Fan godis blev det oxå från godis havet, helt färskt och gott. OOO är meningen att jag ska vara nyttig och träna men istället äter jag bara massa onyttigt. Imorn kommer min moster och kusin från Polen. Då blir det ännu mera ätande.
Mamma har bakat en massa, mmm o nu blir det hemmlagat varje dag. Min moster steker sin mat i hundra liter smör, haha vad hon än lagar blir det j*vligt fettrikt. Men det är verkligen kul att dem kommer. På lördag blir det massa vin oxå:)

Ska lägga in bilder på mina nya lyx skor oxå ha ha. Vi var inne på sko punkten i över en timme och stöka ner. Brukar aldrig handla där annars men dem hade faktiskt helt okej skor där nu. Vi var som vildar.
På bussen hem lugnade vi ner oss, vi satte oss på pentionär platserna längst fram o lutade oss tillbaks ;)


puss o kram





*Outfit*

Kommer nog frysa, men inne på allum kommer det vara sjukt varmt. Så är det alltid i affärer och där går man inomhus hela tiden.
 
Klänning o halsband/chicky                              Skinnjacka/Chicky
Strumpebyxor/Hm                                                Stövlar/Vagabond


God morgon

Vilken fin dag det är ute idag, men kallt är det säkert. Det är j*vligt kallt hemma hos mig. Jag fryser ihjäl, måste ta ett snack med min hyresvärd. Sov med mjukisbyxor och en collage tröja, det ska man ju ändå inte behöva tycker man!
Jag ska till Allum idag med Nilo och Sara, hihi va roligt. Ska försöka att inte handla så mycket, men tänkte gå in till bellbox och köpa produkter till mitt hår, dem har väldigt bra där och till ett okej pris. Sen behöver jag ett par korta skinn handskar, tänkte springa in på cubus i stan fort, dem har massa snygga. Vill ha ett par vinröda och svarta, 149 kr st bara.
Min mage bara kurrar är jätte hungrig, hoppas vi fikar nånstans, eller så får jag köpa nån drick yougurt eller nåt. Jag kommer inte träna idag heller haha, blir galen på mig själv. Men imorn då har jag lovat mig själv. Jag börjar gråta annars!

Hoppas ni får en bra dag allihopa =)

 
Hoppas jag inte stöter på ni vet vem där. (pleeease)

Stövlar O Klänning

Jag måste köpa mig ett par nya stövlar. Knä höga ska dem vara nu.
 Kate är alltid snyggt klädd, hennes stil är inspirerande.
 Klänning från Asos 657 kr ( vill ha den)


Today..

My russian style;)

  

Päls jacka/Hm Trend                                             Blus och halsband/ Hm Trend
Jeans/warehouse
Skinnhandksar/Lindex



Posten flög in medan jag plåtade;)



Sammet Bandet runt pälsen har jag tagit från en klänning som jag hade hemma.

Gårdagens shopping!




                   Skinn handskar/Lindex                                   
Pälsjacka/Hm

Underkläder/Hm


 Fat /Indiska   Sallads bestick/ Indiska


God kväll

Hello..
Näää det blev inget gym idag heller, gymmet är i och för sig fortfarande öppet men jag orkar inte. Dumma lata mig.
Idag har jag varit i Angereds "hippa" torg . Jill skulle klippa sig där  (blev skit fint) sen tog vi en fika på Jerkstrands aka Bagdad haha :) Tog en kycklingsallad den var faktiskt jätte god. Ville ha en prinsess tårtbit sen men jag lyckades hejda mig själv. Anna kom dit med Alicia. Hon är så söööt. Vill bara äta upp henne :)

 


Såå mysigt

Måndag...


Idag var det en jätte skön dag, så underbart att slippa gå till jobbet på en måndag (blir nog många sånna framöver)
Jag och Eddie åt thai buffe till frukost, det var verkligen gott. Men usch vad jag mådde illa efteråt, lite väl mycket mat till frukost. Visserligen var klockan Lunch men ändå!!! Mina planer om att träna och vara nyttig gick åt Pippan idag meee :(
Men imorn ska jag fan ta mig till gymet, jag önkade jag hade nån som släppade mig dit. Det sjuka är att jag älskar att träna och man mår så bra efteråt. Men när man väl kommer bort från det (sommaren) så är det svårt att hitta motivationen igen. Jag är alltid  sån "allt eller inget", snart kommer jag säkert börja gå 5 dagar i veckan. Hoppas det ialla fall.Styrketräning är så grymt bra, i somras gick jag inte upp ett gram. Tror det beror på att jag styrketränade så mycket innan så fett förbränningen blev mycket bättre. För åt gjorde jag....Minsann! HA HA

                       
Letar parkering i heden     poosar vid bilen            Det gick sådär me pinnarna =)


                                              

                        Rödcurry sås med kyckling och ris// vegetariska vårrullar/biff med nudlar *yummi*
            



Efter maten träffade jag Catrin, vi shoppade. SÅ roligt. Finns det nåt bättre!!??!! Man blir som en kurd bland blondiner :)
Men det blev inte så mycket för min del, men hittade en jätte fin Päls jacka från Hm/Trend. =) Så varm och go, men frågan är om jag ändå inte behöver en varmare jacka. Men vad för nån?? Vill bo i spanien. Där kan man ha kavajer/skinn jacka hela vintern lång, ingen tjock ful jacka som får en att känna sig fet o pluffsig. Tänk er Zara i Madrid eller Barcelona, Herre Min skapare, tror jag hade blivit galen. Hade nog börjat snatta! haha va?!?
Jag visar bilder imorn på det jag handlade. På onsdag blir det mer shopping med sara o Nilo =)  Vi ska till Allum o rocka!

Jag måste bara säga att jag verkligen alltid hatat condecco, d enda bra med det stället är fanimej öppetiderna. Det var därför vi gick dit, är ju typ det enda cafet nära femman som har öppet.
Deras mat smakar ingenting och de har knappt några bakelser, deras muffins är torra och deras paj saknar smak.
Hur lyckas man få en paj stel?? Talanglösa!



Slöseri med kalorier är detta. När man är onyttig o så smakar det ingenting. Deras varm choklad var god men hade dem misslyckat me den så hade det varit riktigt tragiskt.





Catrin innan hon tar ett bett av den äckliga mackan. Smakade ingenting..Hennes hjärta brast!

Men hon gav  inte upp i första taget och eftersom jag är en "feader",  tog jag henne till Fröken Olsson för att ge det ett nytt försök! HA HA :)

Hallon Cheesecake

Tyvärr var den inte heller så god. Sorry cat, This just wasen´t your day :(


Nä nu måste jag sova, ska upp åtta imorgon. *puss och kram*


Vart tog den vägen??

Läser från andras bloggar nu och hört från en kompis att dem har fått hem deras sex in the city-filmer.
Men vad i h*lvete är min film? Vadå får jag den inte nu? Jag som längtade så :(
Aja får la gå in och beställa om den på nytt....


jag vill ha...

Jag måste köpa en massa saker till hösten, känns som att det aldrig tar slut . Alltid är det nåt.
Vill jätte gärna ha en fin päls jacka, fransväska, kuvertväska,lila väska,nån slags större bag/väska,skinn handskar, leopard sjal, vinter jacka,frans/paljett klänning,fest klänningar och sist men inte minst SKOR. Behöver pumps, stövlar,ankel och ett par svarta ballerina. Är alltid bra att ha trots att det börjar bli vinter.

Måste shoppa rejält innan jag blir arbetslös (ja e ju redan det..men aa tills lönen slutar komma) Får önska mig presentkort i julklapp helt enkelt.

Dessa fransväskor från Nk/Oasis är fina


Clutch/Chloé



If i was a rich girl....

              
Lila väska/miu miu        Weekendbag/burberry                         




                 
Chloé                          Marc Jacobs                  Stella Mccartney                  



Leopard sjal från Oasis                         




Exakt så här skulle jag vilja se ut på nyår. Klänningen är Från Marc Jacobs.

 

Bedårande klänning från Chloé. Tänk den med ett par höga glittriga Pumps *aaaaay caramba*


 
   

Ett par från Manolo Blahniks eller kanske mera prisvänliga från Oasis (845 sek)


Regnig.. tråkig.. söndag..


Usch vilken tråkig söndag bara regnar och blåser men fan va härligt att man får vrida tillbaka klockan. Jag brukar alltid ha kvar klockan på sommartid så blir man så glad när man tänker "aa just det den går en timme för fort" lite töntigt kanske men ska ha det så i en vecka i alla fall. För tradionens skull ;)
Jag och Catrin har precis ätit frukost, mmm tunnbröds rullar med philadelphia, kex och ost. Gud va gott det var.
Till efterätt åt vi annas goda knäckiga äppelkaka med vanilj sås. Är riktigt mätt nu (hehe konstigt)

Jag måste hem och städa och boka tvätttid. Tänkte storstäda och rensa  lådor och sånt. Det måste göras. Booring.
Men ska nog äta middag hos mamma och pappa innan, mmm blir säkert nåt jätte gott.
Jag och Eddie har inte alls haft en bra vecka eller helg, bråkat och tjafsat jätte mycket. Vi har inte sätts nånting och jag vet inte vad jag ska göra, blir bara fel allting. :(






Igår skulle jag hem till mamma och pappa men de skulle visst bort så det blev inget av mammas härliga hemlagade mat hehe (finns det nåt annat på min hjärna) misstänker att jag är en matmissbrukare. haha =) Det bor en väldigt hungrig fet kvinna inom mig.
Jag gick hem till Catrin istället och så kom Sofie dit =)
Vi gjorde sååå god mat, herregud. (Den feta kvinnan inom mig log säkert hehe)
Catrin gjorde kladdkaka mmmmm och annas knäckiga äppelkaka. Vi åt så mycket att vi blev konstiga huvudet, tror man kan kalla det en socker överdos haha.  Men det var jätte mysigt oh trevligt, äta och sitta o tjata är en perfekt lördag:)



Kex med ostar och vitlöksbröd. Baconlindade dadlar, tomat med lök och rostade pinje nötter.
Börek, feta ost röra och vindruvor. Sååå Jäkla gott.

Jag ser verkligen ut som stans tönt på bilden (haha)  mormors flicka typ.



 

Fick ingen bild på kladd kakan ( jag var bokstavligen spy f'ärdig efter detta) haha hade inga krafter kvar.

*Fredag*




Jag sitter och kollar på idol, haha jag skrattar för mig själv. Seriöst JOHAN haha det är ju en tjej. Såg ni att han hade avflagnat nagellack? Varför skrek alla små flickor? Han ser ut som en flata ju.
Hans sjöng helt förfärligt och jag skämdes ihjäl i slutet, varför fortsatte han sjunga? Killen måste åka ut idag annars är det ett stort jävla dåligt skämt. Jag blir irriterad av honom, han förstör tävligen.

Kevin är ju speciell, han sjunger skit bra och han är grym på scenen! Men asso vad är det för fel på honom? Oki han kan inte språket bra, men det är ju inte bara det. Han pratar så konstigt och så är han extremt böööööögig. När han ler och försöker flirta me kameran då skäms jag nästan. Men jag tycker han borde få vara kvar, han sjunger ju jätte bra och han verkar väldigt snäll. Men att han har en tjej tycker jag är skumt. HAHA han kanske kommer ut ur garderoben när han blir känd. ;)

Lulu...SOS ring viktväktarna. Oki om man är mullig eller fet men hon är så stor att hon knappt orkar ta en ton. När hon sjunger så ser det ut som hon lider. Men hon sjunger fint men jag gillar inte henne. Skulle inte bry mig om hon åkte.

Alice är super söt och hon kommer komma jätte långt, hennes röst är så härlig att lyssna på.
Gillar Anna oxå, hennes röst är sjukt bra. Hon sjunger som en svart soul kvinna.

De andra skiter jag i haha, de är tråkiga.

Jag sitter och kollar på tv och inte ens vatten dricker jag, vadå torr människa...men IMORN då ska jag äta massa gott...


HMMMM???

Kom precis hem från jobbet, Jill var så snäll som körde mig hem. Skönt att slippa bussen.
Jag trodde jag skulle vara världens lyckligaste nu, att jag skulle skutta hem från jobbet.
Det var min sista dag idag. Ska dit igen på måndag den 3-e november för att skriva på lite papper bara.
Jag mår jätte konstigt, jag har sån nervös känsla inom mig och typ ångest, Varför är det alltid så? När man har något så bara man klagar på det, man ser bara allt det dåliga men sen helt plötsligt när det tas ifrån än då ser man bara det positiva. Det är inte normalt. Sån är man ju nästan alltid. Idag bara för det var min sista dag så hade jag jätte kul och kände inte alls att det var jobbigt eller tråkigt. Min rygg gjorde inte ens ont ( haha oki lite då) Jag började tänka en massa, här vill jag visst jobba vill inte bli varslad så hemskt är det inte. Men halooo Therese skärp dig! Varenda dag i typ ett år har du bara klagat och mått dåligt över att jag jobba där. Varit bitter och grinig och bara klagat o klagat. Men nu helt plötsligt bara för det var sista dagen så blir jag mongo.
Mitt jobb på volvo gav mig ändå trygghet. Det gav mig en lön varje månad. Man har sina arbetskamrater som man lärt känna med tiden.
Och nu helt plötsligt efter jul ska jag börja någon annanstans?!? Så är man ny igen, nya ansikten. Vem ska man sätta sig med i lunch rummet? kommer man trivas? Och den största frågan kommer man ens hitta ett jobb? När och var så fall. Fyyyyyyyyy.
Jag känner att jag måste göra en för-nack delar lista haha.


Fördelar med att sluta på volvo:

1.Kommer kunna ha ett socialt liv
2.Följa serier, som despan, gossip girl, greys anotomy,prison break, ugly betty m.m
3.Kommer kunna se på fetma dokumtärerna HAHA. varit ritkigt sur att jag missat dem.
4.Må bra i min kropp igen, inga mer rygg, axel, handleds besvär.
5.Känna sig som en kvinna
6.Fixa mina naglar, gick ju inte att ha det där :)
7.Slippa det fula arbetsskorna (haha ska ta kort på dem och visa).Dem är tunga och får mig att känna mig som "Gunnar 55".
8.Få tummen ur röven och söka utbildningar
9.Kan köpa mig en Puppi som jag velat ha så länge :)
10.Mer tid och ork att träna

Finns säkert flera men kommer inte på några nu.



Nackdelar med att sluta på volvo:

1. LÖNEN
2. Tryggheten (men kan oxå vara en fördel för man kan inte vara trygg och fast där resten av livet)
3. Vissa arbetskamrater;)
4. Semestern och alla ledigheter
5.Komptimmarna
6.Man kan gå upp i vikt
7.Jag kan inte längre shoppa som en dåre, Måste erkänna att detta kommer kännas mest.
8.LÖNEN
9.LÖNEN
10.LÖNEN

Oki fördelarna vann. Antar jag får vara nöjd då. Jag ska inte klaga man kan ju säga att jag i stort sätt har betald semester ända fram till slutet av december.*  HALLELULJA*





HA HA mina fula arbetsskor- stinker gör dem oxå för den delen!


 



Såg reprisen i söndags på dokumentär fetma. Blev fan förbannad och äcklad. Hur kan man vilja bli världens fetaste kvinna?? Så har hon två barn, vill hon inte alltid kunna ta hand om dem?? Snart blir hon ju så fet att hon inte ens kan gå.
Det var helt absurt när hennes man duschade henne och sen la baby puder mellan valkarna, då kunde jag inte hålla mig för skratt. HAHA HAHA :)

Förlåt men hon får faktiskt skylla sig själv!!!


Ge mig...

Jag vill ha ett par snygga rid stövlar till vintern, det är så snyggt och bekvämt.
Dessa från Burrberry hade inte varit fel;)


Med tanke på att jag snart är arbetslös är det nog bättre jag går till sko punkten än burberry. HAHA

Torsdag´s present=)

Min nya fina jacka kom på posten idag, var helt ivrig när jag gick för att hämta den. Ville typ slita upp den i affären och prova den direkt hehe. Var väldigt osäker med storleken eftersom den är asiatisk, dem är ju extremt små och smala.
Jag önskade att jackan var en storlek större, men det funkar ändå. Skinn töjer sig alltid en storlek ungefär.


Den får ersätta min asos jacka som försvann på Parkan :(


wiiiiiiiiiiiie :)

*HEJ*

Vilket underbart höst väder det är idag, promenerade till affären förut och handlade.
Det är ganska kallt men solen skiner och luften känns så fräsch.
Idag kan det vara min sista dag på volvo personvagnar HAHA jag kan inte fatta att det är sant. Vadå? Ska jag aldrig gå dit  mera? Men man ska aldrig säga aldrig, once a montör always a montör.
Jag kommer vara den lyckligaste i världen, förutom när lönerna är slut och a-kassan kommer hehe men den dagen den sorgen. Får söka massa jobb så jag slipper arbetsförmedlingen, de är ju det mest ångestframkallande i världen att ha o göra me. Belive me i should know;)
Idag klockan halv 4 får jag reda på när jag ska jobba min sista dag, är lite nervös hoppas dem inte krånglar till det för mig. De tjatade så mycket på jobbet att jag skulle bjuda på fika haha jag tyckte dem kunde bjuda mig eftersom det är ju jag som blir varslad. Men jag jag köpte massa fika ändå så hoppas f*n nu att detta är min sista dag haha.



MMMMMMMM va gott, längtar tills rasten ;)


Tänk om....

Jag hade råd att köpa den super fina pälsjackan från Net-a-porter, är den inte het????
Den hade passat perfekt till exakt allting (kanske inte tygskor) haha, oh vill ha den!
Men den kostar ungefär 800 pund (mamma ) gångra det med 13 så har ni priset, Lite väl dyrt va??



God Morgon

Den enda positiva med den här dagen är att solen skiner, men vem bryr sig när man ändå måste gå till jobbet.
Usch är på jätte dåligt humör idag, har ont i exakt hela kroppen, min rygg dödar mig och tror på riktigt att mina axlar kommer knäckas :(
Orkar inte gå till jobbet kommer få ännu mera ont bara, det är såå tråkigt att jag ibland tror jag ska somna där.
Hoppas min chef vet nånting mer ida angående varslet. Vill ju veta när jag får sluta jobba. Längtar. Vill må bra igen och inte behöva ha ont konstant.
Inte nog med det så bråkade jag me eddie förut, han blev sur och stack hem.
Han är stans envisaste människa så får väl se om han hör av sig sen, men tror knappast det.

Anna sms-a mig och frågade om jag ville ta en fika nere på wayans innan jobbet, det hade varit jätte trevligt men känner att jag verkligen inte är på humör.
Inte så kul att fika med någon som är helt bitter, värsta kärringen är jag idag haha.
Oh Gud klockan är redan kvart i ett *hjäälp* måste verkligen fixa mig till jobbet nu och göra iordning nån mat. Men ja orkar inte, jag har hamnat i en period då jag knappt orkar klippa mina tånaglar hahahaha (shilan uttryck).
Min rumpa har somnat nu, känner golv smaken, haha, saknar de gamla goda tiderna då man hade en riktig data med bord och stol. Det var mycket mer bekvämt.

Tänk om man var ledig idag, då hade jag velat krypa ner i den här fina fåtöljen från Ikea!
Ligga där med myskläder och glo på tv hela daaaaaaaagen lång.


Hoppas eran dag blir bättre än min! *puss puss*


Äntligen!!!

Äntligen är jag hemma efter en lååång tråkig dag på jobbet. Jobbar på volvo, det suger verkligen.
Men snart får jag sparken ändå, har bett om att bli varslad i förtid. Förlorar inga pengar på det. Går hemma med fullt betalt till december ut. WOOOOOOOOOOOHOOOO :) får svar i veckan eller nästa hur det blir. Orkar inte jobba där mer, har såå jävla ont i ryggen och axlarna. Ska bli skönt att sluta där men kommer sakna min lön :(


Nu ska jag och min älskling kolla på simpsons filmen, HAHA den är så rolig. Spider pigg!!!
Önska vi hade dem här att smutta på...MMMM.



Varm choklad med marshmallows och grädde från Söta S :)
Jag och Sara drack dem förra fredagen när vi var där och mysde hihi

Nyår 2008?

Vad ska man hitta på det här året??? Det är så tråkigt här finns ingenting kul att göra!
Man har alltid ångest, vart ska man gå? vad ska man göra? Kommer man frysa ihjäl i sin fina nyårs klänning?
Haha ,det kommer man antagligen att göra  men det är det värt. Man måste få vara fin klädd i alla fall.

Förra året firade jag nyår i Paris. Jag och Eddie stod under eiffel tornet när klockan slog tolv.
Det var sååå vackert.,alla lampor på tornet  som blinkade och fyrverkerierna. Underbart, Vill dit igen :(
Hade haft video klipp på det men mina söta klant råkade välja "radera alla kort" på kameran så exakt ALLT försvann.
Som tur är finns on/off och de lyckades rädda alla kort men inte video klippen.



Efter tolvslaget gick vi till en klubb som heter La Scala, där var det massa folk och jätte bra musik.



Inne på La scala blev det en del drinkar och champagne :)


RSS 2.0