do the catwalk






idoool

skulle egentligen tvättat men jag drar hem till ANNA på idol istället.....hihi


vi hörs sen...pösssssssssssssssssssss

komplex

Runt om i världen har massvis av unga tjejer komplex och en otrolig press på sig. Man ska vara pinnsmal men ändå ha stora bröst. Alla dessa ideal kommer från tidningar och tv. Vi tror att alla kändisar är perfekta utan några som helst fel. Vilket inte stämmer alls. Sen tycker jag även att designers har ett stort ansvar till att folk få anorexia. Alla modeller som syns på catwalken är pinnsmala och ser ut att falla ihop vilken sekund som helst. Vem vill se ut så?? Vilken man vill ha en kvinna som ser ut så?? Det är sjukt, borde vara olagligt.

 

Denna modellen är död. Hjärtat stannade på grund av att hon svältit sig själv under en lång tid. Hon föll ihop mitt under en visning, 20 år gammal.

Helt sjukt att lika smala om inte ännu smalare modeller fortfarande går på visningar åt världens mest kändaste märken. äcklig värld man lever i!!!



Victoria secret modeller anses vara kurviga! Vilket är helt sjukt då dem också är jätte smala. I regel är en victoria secret modell ca 178-185 cm och väger mellan 45-55 kg!! Inte direkt vad jag skulle kalla kurvig!!

 Kurvig???



Vi får inte glömma att alla dessa vackra människor har tjockt med smink och photo shop, det är klart att dem fortfarande är vackra men inte så som på tv. Utan på ett vanligt sätt, mänskliga med porer, finnar och ojämn hy!

 

INGEN är perfekt. glöm inte det!!! Man får försöka uppskatta sig själv och komma ihåg att vi har alla våra fel och brister!!!

 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen... pöss på er


måste bli nyttig

Färgrikt bra för hälsan!

I nästan all mat finns de, men allra mest i grönsaker, rotfrukter, frukt och bär – antioxidanterna! Antioxidanter är ämnen som skyddar kroppen från sjukdomar och för tidigt åldrande.

Syret är en bov i hälsodramat
En liten del av det livsnödvändiga syret som vi andas in omvandlas till skadliga så kallade fria radikaler som kan förstöra våra celler. På samma sätt som syre får bilen att rosta, smöret att härskna och ger frukten bruna fläckar kan de fria radikalerna skada våra celler. Forskare tror att de fria radikalerna kan ligga bakom bland annat cancer, hjärt-kärlsjukdomar, sänkt immunförsvar samt hudens ålderstecken.

Antioxidanterna skyddar kroppen
Antioxidanterna skyddar kroppen mot de fria radikalernas framfart. Kroppen kan själv producera vissa antioxidanter medan andra måste tillföras via maten. Mest antioxidanter finns det i grönsaker, rotfrukter, frukt och bär. Härifrån får vi antioxidanterna vitamin C, vitamin E, karotenoider och flavonioder. En tumregel är: ju mer färg, desto mer antioxidanter. Olika färger innehåller olika typer av antioxidanter. Karotenoiderna ger röd, gul eller orange färg och hittas till exempel i jordgubbar, gul paprika och morötter. Flavonoider ger blåröd färg åt till exempel blå vindruvor, blåbär och svarta vinbär.

Ät färgrikt!
Vill du få i dig de nyttiga antioxidanterna – ät varierat och färgrikt! Ät de frukter och grönsaker du tycker om, välj gärna efter säsong och ät olika sorter varje dag flera gånger om dagen, tillagade eller råa spelar ingen roll.

Näringsfysiologen och föreläsaren Fredrik Paulún tipsar:
- Man kan få i sig alldeles lagom mycket antioxidanter genom att leva sunt. Att låta bli att röka och att äta och träna lagom mycket ger en bra balans.

Således fungerar det gamla rådet ”lagom är bäst” alldeles utmärkt!

Källor:
www.netdoktor.se
Helsingborgs Dagblad nätupplaga 2009-09-14 // TT-Spektra

gotten morgen

Jag har hittat den perfekta Carrie-klänningen till festen nu. Så het!!!! Den är från Hm!!
Tänkte ha den med en ros eller massa pärlhalsband eller varför inte både och!!! wiiii vad fint det kommer bli! Kanske även kan bli en nyårs klänning :)


zara zara zara zara


....


FEST

Jag är bjuden av söta Yasmine på Sex and the city fest, meningen är att man ska klä ut sig till någon av dem 4 karaktärerna =)

Jag skojade med henne o sa att jag tänkte krulla håret slänga på ett basket linne och ett par shorts o vara steve haha :)


 sen sa vi att catrin kunde vara Aidan. kamma håret bakåt o ta på sig endast denim kläder o ett par cowboy boots o en sån där ääääääcklig ring han alltid har. Finns nog ingen som hatar Aidans karaktär mer än mig.

Jävla förutsägsbar toffel - hans röst andning påminer mig om John Black ha ha

 tycker cat o adian e rätt lika ändå! HA HA


Skämt åt sido jag tror jag ska vara Carrie, roligast hade varit o hitta en peruk men d e rätt dyrt!! Men annars får jag locka det bara. Hon har ju kort hår i en säsong. Tänkte någon fräck klänning o massa pärl halsband- kanske någon blomma.. får se jag har några veckor o tänka ut något fint =)

 



Carrie kan bära upp nästan vad som helst- men ibland går hon fööööööööööööööööör långt!!!!

 

 Mag tröja o väska...neee där går gränsen. Men om det är nån som kan ha det så är d ju carrie!!!


jobb..bboj..bobj

God eftermiddag
Sitter här och letar lite jobb..tråkigt! Mamma tjatar att jag ska plugga, vilket jag vill men vet inte vad. Problemet är också att jag har inte råd! Hur kan man det när man får ca 7000 kr i månaden med en hyra på 4000? Plus man har ju andra räkningar. Böcker och studie matrial är ju inte heller direkt billigt!!!!


först ville jag bli hud terapeut men insåg att det finns vissa delar som jag aldrig kan tänka mig göra- så det är helt ute slutet nu. Sen var det dagis/förskole lärare men det vill ja inte helle nu. 3-5 ÅR med studie skulder för att tjäna piss. Neee d går inte,,, så då återstår..något inom turism kanske?? Eller skönhet??? När jag praktiserade på Lancome trivdes jag som fisken i vattnet.... får se o kolla mig fram....

Vad vill ni jobba med????



shity day

vilken bajs dag- kan det inte bara bli imorgon... inte för att bilderna kommer tillbaka för det...eller vädret blir bättre..eller att semester kilona e borta ele att man ahr ett bra betalt jobb att gå till...IDAG ÄR JAG EN RIKTIG BITTER F*TTA...


ska stänga av min telefon o bara gräva ner mig under marken..


hoppas ni har d bättre än mig...

dööööda

Jag skulle kunna döööda min jäävla hund nu.....hon har bitit sönder minneskortet till kameran och bilderna ligger inte inne på datan....................



JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

God natt

Nu ska jag sova...Lilla Nikki ligger redan o snarkar så gott i sängen..ska bara borsta tänderna o sen däcka..Vad underbart...........


ROCK ON


Bebis



Tänk att hon har varit så liten- min lilla gris!!! På fredag fyller hon ett år.. ska man baka en hund tårta kanske??




chic


dreaaaaming

Jag har alltid velat resa till Mexico!!! Jag älskar mexicansk mat, spansk musik och det sägs att Mexico ska ha de vackraste stränderna i världen. En dag ska jag åka dit-  o njuta av värmen o musiken o doften av god stark mat med en Mojito i handen. Aj caramba- vamoooooooooooos :)

Visa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilderVisa stora bilder






i am tråkig

Jag har blivit så tråkig o försiktig med min stil på senaste..less is nothing har varit mitt singnum snarare än less is more. Förut hade jag mkt roligare kläder o smycken. Ändring ska det bli. Rock, glamour,chic  here i come.

den här har jag köpt =) het o glammig inte alls tråkig. Med svarta heels o skinn jacka o några läckra armband :)

Hej då tråkiga fula garderob

Summer time

Första dagen- en lång strand promenad blev det!!!

mmmmmm

denna cheese cake hade jag velat ha framför mig nu...


Michael Jackson




MÅSTE SES!!!!!!!!!!




Michael Jackson-film till svenska biografer

Månaderna innan Michael Jackson hastigt avled ägnade han sig åt att repetera inför de slutsålda comeback-konserterna i London. Dessa repetitioner filmades och har nu ställts samman till en biofilm. Regissör för filmen är Kenny Ortega, som också arbetade med Michael under repetitionerna till föreställningarna. Filmen heter This is it och kommer få svensk och internationell biopremiär den 28 oktober. This is it kommer endast att visas under två veckors tid världen över. ........


 Jag litar på att Affi fixar biljetterna ;)

Äventyr i Alanya

Jag ser ut som en stor sjö ko HAHA


Helt sjukt vackert på havets botten

We found Nemo :)

 dykar proffset!!!

Svårt som f*n att hålla balanser med den tunga tanken på ryggen.

Underbar snygg frisyr (ha ha)


fall...


Heting

Min FINA HETA älskling på Sverige-Malta matchen ( hans drink hette inte Blowjob men det gjorde min haha)

Kärlek


Turkish food is delish.....

meze tallrik
Alanya  special for 2 =)


God kebab ( men diaree framkallande)

På turkisk afton (med världens godaste mat)

 Frukosten på hotellet 

Våffla med frukt o glass på alanyas godaste cafe..besök det.. Bake and Cake (L) 

 Min lilla vatten flaska som jag ska ha på gymet

MMMMM

Det goda brödet som man alltid får innan huvudrätten! Så gooooooooott!!!

GEEEEEEE MIG
nJAM nJAM


Strawberry daquiri

önskar jag var där nu...

Det är något speciellt med Alanya, jag bara älskar det!!!!!!!
Vill tillbaka till värmen, goda maten,stämningen...ALLT...

Poolen på vårat underbara hotell



På båtresa

Stannade på underbart vackra ställen

Vattnet var som en pool

Steeeeve Urkel googles

 Fortfarande blek i min sköna matthew Williamson dress



trötttttttt

jag är så trött på mina kläder och stil. Fuuuuuuula o tråkiga. Behöver en förändring. Vill ändra mitt hår också.

för allt detta krävs pengar.. och det är inget jag har nu!!!!



Ska rensa min garderob i veckan....bort med allt fult!!!!!!!!!


Stora halsband vill jag ha...det är så snyggt.... till en enkel snygg svart klänning eller kjol!!!!!!!!!!!



Nu ska jag tröst äta HA HA.. längtar tillbaka till turkiet...Vad kul vi hade jag o min älskling (L)

bohemia

I vissa mode tidnigar står det att bohemiska stilen är ute. Men för mig handlar hösten om bohemiska mönster och smycken. Brunt,orange, vinrött och gröna toner på kläder och väskor!!!! Stora halsdukar ,koftor och chica stövlar.



Hösten är tiden man kan klä sg som snyggast. Finast på hela året!!!


kate again


autum


beauty



Jag är inget fan av varken serena eller G.G men tyckte hon var otroligt fin här. Lite gladiator, romersk stil!
Håret är också hur fint som helst. Längtar tills mitt hår blir långt :(

olagligt

borde det vara för blondinbella att ha "mörkt" hår. fyy får ont i ögonen av att titta på henne nu.

Det är inte alltid bäst att ha en kändisfrisör som fixar ens hår- han gjorde ju hennes hår grönt. Ibland räcker det med sin syster =) 

bibban

hej
sitter i bibban ha ha, inget liv! Min data är ju kass än. Men jag hade visst försäkring på den så det är bra! Slipper man kanske betala för skiiiiten. Jag har läst ut både twilight o new moon så nu ska jag beställa eclipse. Är kö nämligen. Världens underbaraste böcker. Måste bara säga att jag är besviken på twilight filmen nu, djupt! Kommer säkert bli det på new moon oxå. Den som läst boken o sätt filmen måste hålla med mig?!?

Filmen ger inte boken rättvisa, inte heller Bella o Edward. MInst sagt hela Edwards familj. Dem har även valt att ändra vissa saker o skippat viktiga delar :( Men jag längtar ändå till filmen o funderar på att hyra twilight igen.

Nu ska jag hem ooooooo fortsätta min storstädning!!! Varit ute i slottskogen med Eddie o Nikita. Skönt att få lite sool. Vill tillbaka till turkiet :( Det gör ont så mkt man läääängtar tillbaks!!!


Jag vill vinna pengar....men vem fan vill inte det*

pöss

JAG SKA BLI SÅ SMAL O TRÄNAD...VÄNTA O SE NI BARA

Inspiration 2009





...

Gorgeous woman


kate




Vackert



 Kate moss i all ära :)


Hösten är här



RSS 2.0