Nice



//Topshop


Asos


Den här vill jag verkligen beställa, 30 pund kostar den!

Lördag

Hej
Skönt att vakna upp i sitt gamla hem hos mamma och pappa, det är så mysigt. Sov i min gamla sköna säng med lilla Nikita. Idag fyller mamma år så vi ska ut och äta på Maharani, gud vad gott. Ska äta butterchicken och massa nan bröd. Igår hade vi en liten fest här hos mamma, massa god mat och lite drinkar. Men tog det ganska lungt så är inte det minsta bakis idag, vilket är väldigt skönt. Nästa vecka blir det träning varje dag, har blivit alldeles för mycket ätande och det kommer inte ta slut förens på måndag ha ha! Måste till Interflora nu och köpa blommor och tårta till mamma.

Ha en bra dag//puss




Mischa Barton

Mischa Barton har designat väskor, dem är jätte fina och inte alls så dyra! 


Hennes nya väskkollektion finns nu att förbeställa hos Fashion Mixology.


Giveit2me

Fendi


Fris/company

*zzzzznark*

"GOD" MORGON!!!

Jag är så jävla trött, knappt sovit någonting. Somnade efter tre och gick upp halv åtta. Är så trött att jag mår illa, var tvungen att gå på cell-prov imorse. Det var inte så farligt som jag trodde kändes ingenting alls, hatar bara den jävla stolen. Känns ju sådär bekvämt att fläka upp sig framför en främling. Men så är det att vara kvinna, vi får stå ut med en massa hemska jobbiga saker. HA HA vad bitter jag låter, det är jag inte. Jag är på bra humör trots att jag har två jobbiga kissburkar som springer runt här och är allmänt jobbiga. Jag ska dessutom på kalas hos mamma och där kommer det finnas massa mat o vodka/vin ha ha perfect combination ;)

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle flytta, byta lägenhet med en kille. Men det verkar inte bli så nu, jag har bestämt mig för att bo kvar. Ska sätta upp mig på en lista ihopp om att få en annan lägenhet i samma område. Det kan ta jätte lång tid men det är det värt. Får verkligen ligga i med jobb sökandet nu så jag har råd att betala mina räkningar. Jag måste även beställa ett nytt lemp så jag kan börja övningköra och sen gå på intensiv kurs. Vill ha en bil när jag bor såppas långt ifrån min familj. Jag ska fixa allt det nu, få det gjort. Nästa vecka blir det även möte med min jobbcoach och jag ska söka tusen jobb.Jag ska ringa hit pappa så han kan sätta upp min nya lampa, vill även få upp en ny tapet i hallen, tavlor behöver jag också. OOOOOOOOOOOOOOOO jag behöver tusentals saker.

Nu ska jag ta ut hunden och sen väcka eddie som ligger och snarkar så söt. hi hi!


HA EN BRA DAG


PUSS O KRAM//






torsdag

Hej!
Jag har varit lite dålig med uppdateringen senaste dagarna, tog inte ens fram datorn förens igår.
I tisdags var jag och Eddie i slottskogen med hundarna, det var så soligt och härligt väder till skillnad från idag. Grått och trist skit väder. Nikita blev världens lyckligaste när hon fick springa lös. Som en galning med damp.Jag misstänker att hon har adhd ha ha nee stackaren hon är ju världens gossigaste. Min lilla svarta kulting=)

Igår var Sara här, min älskade vän. Vi hade så roligt att vi grät av skratt. Från det att hon kom till hon gick idag vid 3 tiden. Jag blev ledsen när hon gick, Nikita med. Hon är saknad haha, våran alldeles egna Johan.
Vi satt och pratade o skrattade hela natten, vi tittade på oc och åt glass,chips o godis.Riktig tjejkväll med skvaller, killar och kläder. Miami vice,hasse Aro och 2001 skämtbilder kom på tal och johan en del hahahah, våran humor är helt störd. JAG älskar när vi sjunger till varandra på ett sätt som bara vi kan hahah. Om jag var en man hade hon varit min fru, det vet vi båda två. Vi låg bokstavligen och skrek till fem på morgonen. Tack gumman för en underbar dag. Vi måste ses och träna i veckan på ditt gym, får lämna vovven hos mamma o gå med dig. ITS A MÅSTE!


När man syndar är det som godast, helt oplanerat ätande är det godaste. Jag ville spy efteråt min mage klarade inte en halv liter glass haha. Idag är jag bakis, socker bakis. Mår jätte konstigt. Ska på spinning i en FUCKING timme ikväll med Anna, hon föreslog att vi skulle skriva testamente innan hahaha. Hoppas jag inte kolar vippen. ska dricka massa vatten. Jag ska inte klä mig för varmt då svimmar jag nog.


Jag önskade jag kunde sola, är så äckligt blek. Men får ta bUS till helgen, ska ju på kalas och gå ut o äta.

Nu ska jag gå och hämta ut varor som kommit med posten :) Hoppas skorna från chicky har kommit.

puss så länge//







miami vice


BAKA!

Jag känner för att baka men det värsta är att då vill man äta det efteråt, kan inte laga något och sen inte ens smaka.
Skulle vilja göra något med choklad, kladdkaka eller muffins. Paj hade inte heller varit fel. Jag har massa block choklad så jag borde göra något med den snart. Får se kanske gör något i veckan.

När det blir varmare vill jag ha lite annolunda hårfärg, kan ju få det fixat helt proffsigt och gratis nu=)

Den här färgen skulle jag vilja ha till våren, men då måste man vara brun för att det ska bli riktigt fint.




Jag skulle så gärna vilja resa bort till sommaren, helst till Grekland. Det är så vackert där och god mat. Om man får jobb kanske man kan resa i september. På något sätt måste det gå!! Vill ha värme och gyros..MMMM...





Nu ska jag ut i kylan med Nikita, hon sovit i två timmar. Hoppas hon somnar i natt. Hon är världens gulligaste.


puss//

Kyla

Heeeeello
Idag är det verkligen sjukt kallt. Håll på att frysa ihjäl. På förmiddagen var jag ute med Nikita i över en timme, hon fick springa lös och leka. Trodde mina tår skulle gå av och att min näsa skulle trilla av ha ha. Till er som inte kollar på greys anotomy, DO IT. Den slutar aldrig vara spännande, inriger efter intriger. Vi är fortfarande bara på säsong 3, längtar tills helgen för det är först då vi kan kolla. Men inte så mycket för mamma fyller år och på lördag blir det kalas.

Idag är det måndag och nu måste man vara nyttig tills helgen, jag har redan creavings efter Ben and Jerrys. Testade en ny smak igår, Half Baked. Heeeeeeeeeelt sjukt god. På söndag ska jag köpa den igen. MMMMMM.


Jag är extremt uttråkad just nu, ska kika på kläder lite. Kolla om något nytt har kommit in.



pöss o kram så länge


Springtime

Pastell och starka färger är vårens och sommar huvudtema. Korall är en av mina favoriter färger till våren även gult är snyggt och fräscht- Passar perfekt med sommarbrännan som komma skall.
Mycket shorts,mocka och fransstövlar (sätt ett par på bianco som är ett måste). Cowboy inspirerat. Den oversizade skjortan är en av mina favoriter och en snygg kavaj är något jag ska inskaffa.

















Sunday

Hej
Idag är det 1-a februari, en månad närmare sommaren. Underbart. Jag längtar så mycket till värmen, jag klarar inte av detta hemska vinter mode längre. HATAR vinterjackor,halsdukar och varma kläder. Jag vill ha skinnjacka, jeans jacka och klänningar med lätta ballerina skor. Det kommer väl i mars borde man kunna använda skinnisen igen.
Jag var i Zara i fredags och kollade, dem hade fått in så mycket fint:( Köpte ingenting där men hittade ett par skit snygga skor på Nilsson för bara 300 kr. Ska lägga upp bilder på dem. Sen handlade jag lite på Indiska till min lägenhet och la undan en takkrona på Duka home, skit fin. Jag såg så mycket fint i stan och jag behöver så mycket grejer, kan man inte vinna pengar? Men då kanske det krävs att man spelar i alla fall! Man ska inte klaga finns ju dem som inte har något alls, att inte ha tillräckligt med skor är ju inte direkt ett världsproblem.

Helgen har varit lugn och skön, känner mig sjuk igen. Jävla förkylning, fattar inte hur jag kunde bli sjuk igen.

Igår var vi hemma hos Anna på Fika-orgie =) Vi är alla tre på samma nivå, ingen som behöver skämmas över sin apptit hahhaha. Vi handlade croissanter med chokladfyllning, vaniljmunkar, donuts,cocosbollar och marabou choklad. Snacka om att man blev sjukt mätt. Alicia är så söt, hon pruttar hela tiden med sin mun och är med  så mycket nu. Jag längtar tills hon börjar gå och prata. Nikita och hon kommer nog bli goda vänner då. Senare på kvällen åkte jag och anna ut till 421 och handlade, väldigt käckt eftersom det är så dyrt runtomkring där jag bor. Sen kom eddie och Timon hem till mig och vi åt mat och tittade på Horton. Tyckte faktiskt den inte alls var rolig?!? Konstigt när det var en av världens roligaste människor som rekomenderade den! Ha ha.



Nu ska jag äta tacos hos fina mamma. Ikväll blir det greys anotomy och Ben and Jerrys. Kan knappt bärga mig.
Ja! Jag är besatt av mat. Men det är faktiskt helg och i veckan ska jag träna. 3 kg att gå ner i vikt. Det klarar jag. Måste bli väl tränad och fast dessutom....


Puss och kram

RSS 2.0