summer is still here




Inte många som hade lyckats med denna

bara kate can do it



fall..

Till hösten är et modernt med höga stövlar. Jag har mina i grått (mocca) från Zara.  Dem är skit snygga verkligen och kostade över tusen kr från början men jag fyndade dem på rea :) Men tyvärr regnar de så mycket här och då förstörs dem så lätt. Får ha dem en solig höst dag...men en snygg höstklänning eller bara ett par slimmade jeans o en skinn jacka. I like !!!!!





Har ingen bild på mina tyvärr!


Beautiful pic


hej

jag vet att jag är så tråkig, bloggar i några dagar sen lägger jag ner det. Men känner ingen lust.....ibland blir det så!


Känns som höst ute....

denna vill jag ha.. men jag har inga 125 pund :(

nice


trött

som ett svin- ska jobba snart....

2 dagar kvar.....




.............................................................................................

Pannacotta

Denna god pannacottan åt vi på Maharani- hur god som helst!!!!


hot...








hahahaha

Hej!!!
sjuka kommentarer ni lämnat efter er Tjejer ;) Jag var ensam faktiskt era perversa svin :)

Sitter hemma hos mamma o pappa- varit i stan en sväng med catrin o Sofie. Vi kollade runt o sen åt vi thai mat- mmm det var så gott. Thai samurai (nåt sånt) som ligger på heden. Gott,starkt o trevlig personal. Billigt är det oxå. Nummer 5 med kyckling kan rekomenderas- phang yeng eller nåt hehe.. men varning det är lite starkt!


Lite bilder från i måndags- vi var på Maharani!!!

ha ha

 Riktigt gott o trevligt- skrattade gjorde vi massa oxå :)

 (jag ser enormt fet ut på denna bild! fy!)

på jobbet

hhahaha sitter här efter jag slutat- ska inte hämta nikita förens vid elva. Tänkte jag lånar datan. Bibloteket är ju stängt nu!

jag är sååååååååååååååå trött- svettig-sleten- ska hem o sova..sen upp tidigt o komma hit igen. världens tråkigaste jobb...

På lördag blir det goda sköna drinkar med tjejerna- får tänka på det så klrara jag mig nog..3 dagar kvar..


pössssssssssssssss

TOPSHOP

 ME LIKE

bibban

Hej
Sitter här på bibloteket o surfar, min data är sönder. Kan inte leva utan data! Min laddare är glömd på jobbet så den har jag inte heller. Typiskt, alltid är det nåt. Känner att jag blivit förkyld och har ingen ork alls. Jobbar kväll idag men känner verkligen inte för det !!! Ringer kanske och kollar om nån annan kan hoppa in för mig- men tveksamt!

Igår var jag, Anna,Jill o Catrin på restaurang på kvällen, Maharani på järntorget. Underbar god mat, trevlig personal o ett mysigt ställe. Vi åt massa mat o naan bröd o pannacotta till efterrätt. Det var jätte trevligt o roligt- ont i magen idag bara ;)
Anna var så gullig, hon bjöd mig på allting som en sen födelsedags present - Tack gumman. En jätte fin present. Vi får hitta på något kul när du fyller oxå. Är ju inte så lång tid kvar! Det är en jätte smart o kul ide att bjuda ut sin vän på mat.

Vi tog lite roliga kort men dem har Anna på sin kamera o hon stackaren är sjuk-  du får skicka dem när du har ork.

HJÄLP JA LOGGAS UT STRAX- KOMMER STRAX TILLBAKA....

rea

än är den inte reaaaad- väntar o hoppas att den ska reas o finnas i min storlek!

Nu ska jag ducha...//
 

rea

än är den inte reaaaad- väntar o hoppas att den ska reas o finnas i min storlek!

Nu ska jag ducha...//
 

rea

än är den inte reaaaad- väntar o hoppas att den ska reas o finnas i min storlek!

Nu ska jag ducha...//
 

Nikita- världens sötaste vovve

Titta så liten hon var- än ida är hon besatt av den diesel skon ha ha

 Som en liten ekorre *sötis*

Gossegris

Nikita med sin största kärlek (he he)
jag o bebis- ett öga grönt (en dag ska jag fixa snoken haha )


Niki med sin kompis Timon (sööötare än få)


69-an  (ha ha förlåt men var tvungen)

Bara bus i huvudet....

Sen somnade dem- myyyyys grisar

 Saknar lilla Timon



Peacooooooook

Min syster hade ju en sista uppgift kvar i sin skola- så hon gjorde om mig till en påfågel. Det var hur kul som helst. Tycker att hon gjorde mig riktigt bra. Håret och sminkningen blev grymt!!!


Söndag kväll...snart natt..

Hej!!!
Så dags för lite uppdatering, har ju ingen data hemma. Måste få tummen ur r*ven och lämna in den på lagning.
Helgen gick snabbt förbi, var ju inte ledig nånting så brydde mig inte så mycket. Jobbade hela fredags kväll och lördag tididgt o idag hela kvällen. Var glad att det inte var sol idag, men fyy va fuktigt det var. Helt hemskt och klibbigt...väntade på att regna skulle komma. Imorgon är jag ledig- då får solen gärna titta fram :)

I lördags efter jobbet gick jag hem o satte mig på min innegård o solade lite o tjatade med jill i telefonen, hur skönt som helst. Bara koppla av med en kall dricka i handen. Sen kom Catrin o sofie förbi och skulle lämna Nikita- de skulle till stranden så jag hängde på! Eddie skulle jag träffa senare ändå! Hur mysigt som helst var det. Vi åkte till fiskebäck, det var så underbart där- Tänk att ha sin egna villa där o sin båt i hamnen *man kan alltid drömma*
Vi hade picknick med oss- så satt vi på klipporna o tjatade o bara njöt av solen!!! Det var på efetrmiddagen o vädret var så svalt o behagligt....Måste vi göra om snart igen- sommaren måste bara hitta hit igen!


Sofie hade gjort huuuuuur goda smörgåsar som helst!

Hade inga planer på att doppa mig!

Niki fick också följa med! *sötis*

hjälp...

min buss går om 6 min..ska jobba :(  Njut av solen, sägs vara sista dagen nu på några dar ial! Pöss

Lill sara


Jag o min älskade Sara i VGB

Nice

Om det är någon som kan klä sig är det Kate Moss! Hur snyggt som helst på denna bild.



Ångest

som vanligt då har man ångest för att man ska jobba! Måste gå hemifrån om 40 min men jag har inte fixat min mat låda eller duschat än- SMART! vrf gör jag inte det? För jag viiiiill inte........o vill bara vara hemma....

Igår blev jag stylad o sminkad av min syster i hennes frisörskola, jag blev en påfågel =) Vi tog bilder men lovar att lägga in till helgen, blir nog på söndag först om jag hinner efter jobbet. Bara jobb, jobb,jobb i helgen. Måndag ledig :) Hallelulja!
Min syster färgade även mina rötter, äntligen hade en sån ful utväxt. Borde platta mitt hår nu men vem orkar bry sig när man vet att det lockar sig på vagnen ändå. Det är ju så varmt,fuktigt o klibbigt där inne...fy!!!!!!!!!!!

Jag handlade lite smått o gott igår också, inget onödigt. Jätte duktigt. Bara bas toppar som jag hittade på rean. Mest skit är det ju på rea varorna. OOO Top shop hade fått in så söta jump suits - men vet inte om jag vill ha en?? jag provade en blommig på rea men vet inte. Hur bekvämt som helst. Snyggt med lätta sandaler! Men kan inte sluta tänka..är det mödvändigt? Kommer jag verkligen ha på mig den?? Får se.. Ett par jeans o svarta shorts är ett måste o ett par svarta ballerina....men lyckades inte hitta det på rean. Jeans kjol är bra o ha men det är något men det som jag inte gillar- det är ju fint med linne till..men vet inte. kan inte sätta fingret på vrf jag inte gillar det?? En kort "trasig" än får det bli så fall.


Over and out- måste duscha nu...Klockan tickar.......vill inte..... aja pööööss på er


förresten är ute efter ett helt vanligt marinablått/vitt randigt linne- var hittar jag det? såg inget igår. (o nej ja vill inte ha d från gina tricot ;) haha

hej

varit i stan ida...fick mitt hår fixat...sen shoppade ja lite..på rean.... hihi..Nu ska jag hem till jill o kolla film.

pöss så länge


Marsstrand

Ett underbart vackert ställe ca en timme från Göteborg. Vacker hamn och otroligt fina villor. Jag var där förra sommaren över dagen och åker gärna dit detta året med... Super mysig utflykt över dan..


lunch time

Sitter här hos mina föreldrar och tänkte blogga lite, min data är ju sönder :( äter lite lunch efter ha varit ute i solen några timmar. Var vid en sjö och plaskade lite, Nikita slängde jag i 4 ggr för hon bara flåsade o flåsade. Hon blir jätte glad efteråt och springer runt runt med en sne blöt svans :)
Tyvärr jobbar jag sent idag, usch vad tråkigt men men vad ska man göra. Imorgon är jag ial ledig och ska vara min systers hårmodell för hennes slut arbete- ska bli spännande. Kommer lägga upp bilder på det i helgen kanske!!

Tuggar på mina goda knäckebröds skivor men är egentligen sugen på kycklingsallad med massa majs o ananas o iskall dricka till..men det finns ingen här o inte direkt några ingridienser att laga en...blir kanske en i stan imorgon istället....




Igår efter jobbet åkte jag och älskling till sisjön och där tog jag mitt första dopp för iår! Helt underbart varmt i vattnet, vi simmade runt i typ 20 min. Då är det varmt! ha ha. Vi hade med oss lite frukt o vatten o låg o tjatade i solen- hur skönt som helst. Speciellt efter att ha stått i en butik som har 32 grader varmt, det är inte inte normalt! Man svettas som en gris- då känner man sig rätt fräsch. Man får ju inte alls lust att bara göra sig en goood glass med lite svalkande sorbe o gå sätta sig i skuggan någonstans..well kanske nästa sommar- tänker aldrig jobba en sommar till där. No way!!!

Jag måste fixa mig en kamera, tråkigt att inte ha några kort. Eller rättare sagt fixa MIN kamera. Jag har bestämt mig för att sluta shoppa från nätet. Om det ska ske nångång är det direkt betalning med kort som gäller. Inget annat. Det klias redan i fingrarna. Enough is enough. Imorgon ska jag träffa Nilo-sara o Reye- Gud vad roligt. Saknat flickorna sååå.

Nu ska jag ut i solen en pytte liten stund till innan ja måste duscha- tänkte passa på att ringa Anna nu- var ett litet tag sen!

Pööööööössssss o kraaaaaaaaam

Förresten finns denna i sverige? i så fall...VAAAAAAAAAAAAAAART? vad gott...


RSS 2.0