1-a Advent

Idag är det första advent, men jag har ingen julkänsla i år. Det känns tråkigt, älskar julen annars.
Jag tror det kan bero på att tiden går så fort att man ínte ens hinner gå och längta. Allt går så fort och nu är det bara va 3 veckor kvar. Istället för att gå och vänta på julen blir det bara stressigt och man har inte hunnit köpa några julklappar än.
Jag vill att det ska börja snöa nu, då känns det mera juligt. Så fint med snö och julpynt. Men bara fram till den 25-e sen kan det bli 30 grader varmt. Tänk vad skönt om man kunde fira nyår utan att behöva frysa ihjäl.Men då får man nog åka till ett annat land. Jag hade gärna firat nyår i Usa eller i asien nånstans, Malaysia eller Thailand. Börja nyårsrsafton med en dag på stranden, sen festa hela natten med nån fin liten klänning och en fräsch solbränna. Man kan alltid drömma.



Snart ska vi iväg till Anna och söta Alicia på fika. Jag tror och hoppas att vi får smaka på Annas hemmagjorda lusse katter, det hade inte varit fel. Ha Ha. Nu måste jag ducha, är extremt stressad.

Puss o kram//


Önskeoutfit




Typiskt

Jag såg ett par snygga skor från Fris o company som jag ville köpa. Nu finns dem bara kvar i storlek 40 :(


Dessa hade jag gärna köpt, i både svart och brunt. Stövlarna är knähöga och är från Rules by Mary (1299kr)

 

Kate Moss

Jag ska egentligen inte köpa mer genomskynliga tunikor. Men om den här finns kvar (och reas) i min storlek på mellandagarna då köper jag den. Utan att tveka. Den finns att köpa på topshop. Vad tycker ni om den???

Om inte så kanske den reas på deras hemsida!?! A girl can always hope!


Hej

Idag har jag verkligen kännt mig allergisk, såpass illa att jag inte ens behöver testa mig. Jag vet att jag är det, det gör mig så ledsen. Jag kommer verkligen dö när jag lämnar bort henne. Det går inte ens att föreställa sig, jag försöker att inte tänka på det. Hon är ju världens sötaste hund. Det kommer bli så tomt. Ingen liten svart söt sak som hoppar vid ens fötter, ingen liten sotis som vill busa eller gosa. Ne usch jag vill inte ens tänka på det. Inte nu!

 Pluttisen :(



Nåt som är kul är att flatan äntligen åkte ut ur idol, klarar inte av han. När hon där lilla fjortisen skrek som om det vore en världskändis då ville jag bokstavligen dö. Skämdes ihjäl. Han är så kass, han bara skriker. Hoppas Alice och Kevin kommer till finalen. Kevin är klart bäst. Jag gillar Alice, men seriöst tjejen kan inte välja bra låtar. Men men.


Just nu sitter jag hos mina föreldrar,ska skriva ut en Cv, har ingen skrivare hemma. Vilken vild lördag Ha Ha.
Tidigare var jag på middag hos min syster, det var sååå gott. Åt som en häst(ovanligt) Hon hade lagat strimlad fläskfile med klyftpotatis och jätte god sallad med feta ost. Sen till efterrätt åt vi vaniljlängd. Jag kan inte röra mig.
Lilla vovven stannade kvar där, men ska snart gå dit igen och sova över. Orkar inte åka hem. Så kallt och regnit ute.
Igår var jag i stan med farsi (ha ha) vi hade en perfekt shopping dag. Började med "lunch" på söta s och sen gick vi och kollade runt i affärerna. Jag var lite seg i början med shoppingen men sen gick det bra. Lite för bra. Handlade massa fina saker. Lägger upp bilder imorgon. Vi avslutade allt med en fika på Cappucino. Åt citron cheese cake, något att rekomendera. Verkligen saftig och knaprig botten. På kvällen kom Eddie hem till mig, jag gjorde varm choklad med marshmalows till oss. Vi hade jätte mysigt tills vi skulle sova och vovven vaknade till liv och hon ville inte sova. Hon vaknar alltid när vi ska sova. Hon är så söt, hon ligger nedanför i sin lilla säng och piper. Men det räcker att man lägger sin hand vid henne så somnar hon. Gulliplutt. Vaknade inatt av att min arm krampa, inte så konstigt när den hängt ner för sängen i kanske en timme;)

Ne nu måste jag sätta i gång med min Cv innan klockan blir för mycket. Börjar känns mig trött.

Puss och Godnatt


Gulliplutt


Har ni sätt något sötare??? Lilla tjockisen ligger och sover!







Man vill bara äta upp henne...

bläää

Hej

Usch vilken dag, mår inte alls bra idag. Känner mig jätte deppig. Vädret är ju inte det bästa heller. Grått och fucked up.
Eddie jobbade idag så han kunde inte passa vovven, så jag fick vara hemma. Fick ny tid hos jobbcoachen på måndag.

Jag känner mig som världens äckligaste och fulaste människa idag. Vägde mig och jag har gått upp 2,5 kg på en månad men om man räknar från 2 månader tillbaka ungefär så är det 3,5 kg :( Känner mig fet och otränad.
Ser jag ut så här nästa vecka finns det ingen chans i helvete att jag går ut. Blek är man också och mitt hår har växt så nu är det ingen frisyr över det hela. Jag bara måste börja träna, lägga brun utan sol och göra hårförlängning, hade tänkt att köpa med klips men nu funderar jag på att sy in det. Ska fundera på det lite. Usch hösten är hemsk, saknar sommaren.

Inte nog med det så tror jag att eddie och jag är lite allergiska mot älskade Nikita. Jag är allergisk mot katter men inte mot hundar, inte vad jag trodde ial. Nu kanske vi måste lämna bort henne. Hur kul är det? Man är redan helt fäst. Hon är som en liten bebis. Så kelig och gosig, finns nog ingen så kärlekskrank vovve. Gooooosse gris:(
Jag vill inte heller sälja henne till vem som helst i sånna fall, måste ju vara nån man vet är bra. Mitt hjärta skulle brista om nån va elak mot henne. Kelgrisen behöver massa tid och kärlek. Känns jätte jobbigt, vet inte alls vad som kommer hända. Får väl ta ett sånt test på vård centralen. Finns ju medecin man kan ta men det är ingen lösning i längden!

 Finns ingen sötare!




Idag om någon dag längtar jag  tillbaks till Thailand, det var världens bästa resa. Önska så gärna att jag kunde åka dit i vinter igen.
Vill ligga på stranden, sola och bada i klarblått vatten. Äta färsk annanas och bara njuta! Du blir aldrig uttråkad i Thailand.

Phi Phi öarna

Patong beach (Där kunde man få en hel timmes massage för 80 kr)



Hotellet!

 


 Snorkling

 Ha Ha
 


Jag vill åka dit nu :(  Allt var så perfekt och underbart. Människorna är så trevliga och maten så god. Allt är bra!
Om ni åker till thailand får ni inte missa att gå till en amerikansk glasskedja, svenssens heter den och har världens godaste glass. Dem har hur många olika sorter och toppingar som helst. Självklart valde vi den största.




Aldrig smakat något så gott inom glass-världen
 (Lite fult röd som man alltid blir ibörjan)


Drag show är ett måste!!!

 Thai man, Catrin, Thai man, Jag, Thai man, thai man



Nu måste jag ut med lilla vovven, ut i regnet. Ska dag drömma om värmen lite. //Pöss

Jag vill shoppa


                               Forever 21

Dem har sjukt billiga saker,synd bara att frakt och tullavgiften är dyr. Bäst är om man är några styckna som är med och delar på tullavgiften. Riktigt fina klänningar har dem som bara kostar kring 20-30 dollar.





 Väskor från Chicky

 


Inspiration




Bio Kväll

Hej
Ännu en gång har jag varit tråkig och inte uppdaterat nånting! Jag har haft fullt upp men ändå inte.
Ska försöka sluta vara så lat, men hunden tar upp mycket tid. Sen är alla min kablar till datan väldigt intressanta för lilla vovven, hon är så otroligt gullig. Världens sötaste. Ska lägga upp bilder imorgon, det lovar jag. Jag har inte gjort något speciellt inte heller shoppat något. Äntligen har pengarna kommit in på kontot. På fredag ska det shoppas. Lite ial=)

Idag har jag varit på bio, Madagaskar 2 med Sara,affi och Nilo. Den var så jävla rolig och söööt.Vi garvade verkligen ihjäl oss. Känner för att se ettan nu, hade den en gång i tiden men en viss bitch slarva bort den och lite till. Innan var vi och fikade på Cappucino där blev det en chai latte. Har inga bilder från kvällen, ska ta lite nya på fredag. Jag ska köpa hår, är så trött på det korta. Måste färga mitt hår också, det värsta som finns är utväxt. Man ser flint ut. Tror jag ska gå en nyans mörkare, eller får se!
Just d, min syster passade Nikita medans jag var på bio, så när jag var och lämnade henne bjöd hon på en skit god sallad. Dressingen till var helt sjuuuuuuk. Har aldrig ätit en sån god sallad. Vill ha mer, NU! Ska skriva ner receptet till er.

Imorn ska jag till en jobb coach, fy fan vad tråkigt. Men måste man så måste man.

God natt- sweet dreams


Funderingar..

I veckan har jag bara degat och glott på tv, inte gjort något vettigt alls.Kollat en jävla massa på tv. Jag är inte emot plastikoperationer alls, jag hade gärna fixat snoken och tuttarna haha, men ibland går det till överdrift.
Till er som kollar på glamour, så vet ni vem Taylor Hayes är. Hon har alltid varit så vacker och naturlig, men jag upptäckte nu att hon har opererat sig. Till det värre! Hon ser helt hemsk ut, som ett svullen lejon. Hennes läppar är ett skämt och hennes tuttar är stora och hängiga. Nån annan som jag förlåt inte ens kan kolla på är Linda Rosing. Hon är så ful att jag spyr. Hennes läppar är osymetriska och hon ser ut som en transvestit. Blåst är hon också för den delen.

I många fall har plastikoperationer gått fel, här är några bevis!



Fd Söta Taylor (hunter tylo) från glamour











Från vacker och naturlig- till ett stelt lejon med  stora hängtuttar o korvläppar







Hennes bröst är platta och typ fyrkantiga. Inte alls bra gjort. Kanske borde opererat ner naveln istället. (haha)



Före!




Efter!
Keine komentar


Hennes tuttdoktor måste varit blind

 
Lejondrottningen




Ashley simpson har opererat snoken- men hennes näsa blev riktigt fin och lyckad. Mycket sötare nu!

VAFAAAAAAN!!!!


IDOL 2008

Seriöst svenska folket är faaaaaaaan inte normala. Hur i helvete kunde Johan få vara kvar?? Han är världens tönt, han sjunger falskt och är så extremt kass. Jag vet att det kanske inte är normalt men jag hatar ett barn, jag hatar Johan Palm. Anna är jätte tråkig men hennes röst är vacker. Fattar fan inte hur folk tänker? O alla dessa patetiska små barnen som skriker efter Johan, jag hade förstått om han var liten och söt men han ser ut som en ful spinkig tjej. Jag klarar inte av han. Alice och Kevin är bäst, robin är en stel gestaltliknande gubbe som har missförstått "brun utan sol" utan kör istället "Orange som en indie utan sol". Jag förstår inte varför jag bryr mig ens, men man går ju in för det när man kollar varje fredag. Nu hoppas jag att Johan Palm vinner för ettan kommer aldrig långt, då är han lika bortglömd och patetisk som Marie Picasso snart. Jag borde lugna ner mig med lite glass ha ha!!!


Vad är han för nåt???


Fashion

Ja visst det är fint med glittrande klänningar, kjolar och väskor. Paljetter är ett måste! Men ibland går modet alldeles för långt, en paljett jacka???? Ser ut som nåt Gina tricot skulle kunna sälja! Minns ni magväskan dem hade förresten? Ha Ha :)
Jag vet ingen som skulle kunna lyckas bära upp den här hemska jackan från Miu Miu. Möjligtvisst Carrie Bradshaw! Gräsligt värre. Dyr är den också!!!


Pris: 27 300 kr (net-a-porter)

Väntar...

Jag har beställt den här underbara klänningen från Chicky, men undrar vart den tagit vägen?



Nice Nice nice

  

Den här heta klänningen är från Hevré Léger, Net-a-porter! Jag hade gärna haft på mig den på nyår men 42 000 tusen kr var inte riktigt vad jag hade tänkt mig ;) Snacka om att sticka ut i mängden!





Älskar paljett klänningar, måste köpa mig en snart. Denna är också från net-a-porter och kostar ca 10 000 kr. Varför:(


Funderar på att beställa den här från Modström, den är betydligt billigare. 998 kr på Nelly.





 En till budget variant från Nelly, 599 kr. Leopard är hett till hösten.




     Marc jacobs                                                              Elizabeth and James



2 fina designer blåsor från Net-a-porter igen. När kommer man ha råd med en sån???



LYX ELLER BUDGET??????????


Vad väljer ni??




Miu Miu// 13550 kr







Top Shop// 760 kr



Hej Igen

Förlåt att jag varit så jäkla tråkig och inte skrivit på flera dagar. Att ha valp är ungefär samma sak som att få barn tror jag. Man får passa den hela tiden och gå upp tidigt på morgonen. Min lilla valp blir busigare och busigare för varje dag som går. Idag är det onsdag och hon är helt galen, hon hoppar och biter efter allt (alla). Som tur är sover hon väldigt väldigt mycket då får man lite tid för sig själv. Nikitia är världens kel gris, så mysig och gosig. Hon älskar att bli klappad och vill inte ligga ensam helst, världens charmtroll. Ibland står man bara och tittat på henne när hon sover, hon liknar en liten svart Nalle. Älskar min lilla puppy. Vi har bott hos min syster några dagar, haft jätte kul o mysigt. Vi har ätit, kollat på sex in the city och tatt hand om Nikita. Min syster är Ace venturas motsats och är inte alls ett fan va djur, men hon har fallit pladask för lilla valpen. När hon säger att hon inte vill ha djur brukar jag säga att det är för att "djur ska inte ha djur" haha.

Helgen var lugn och skön. I lördags var jag bara hemma med killen och hunden. Vi tog det lungt och tittade mest på tv.
Jag lagade mat och testade att göra annas knäckiga äppelpaj, mmm den blev riktigt god. Lite söt kanske. Vill ni ha receptet gå in på pann.blogg.se (recept) Den är väldigt lätt att göra. I söndags var jag bjuden på middag hos med min syster, mina föreldrar var också där. Dem visste inte om att jag hade skaffat hund och jag vet att dem hade tjatat o tjatat om jag hade berättat. Jag var inte redo att berätta så jag sa att jag passade den åt en kompis, vilken kompis frågade mamma? Nilo sa jag! HAHAH sorry gumman;) Mammor är övernaturliga och dem känner än som ingen annan, man kan inte ljuga för sin mamma helt enkelt.
-Är du säker på att det inte är din hund? Skulle inte förvåna mig om det är din hund? (pappa bara skakar på huvet)

Nej då svarar jag samtidigt som jag skrattar och ler med hela ansiktet (kan inte ljuga)

-Jag hoppas det men jag litar inte på dig. Skaffa ingen hund, du ska skaffa ett nytt jobb, eller börja plugga, du har inte plats, du har inte tid, ska du lämna stackaren ensam. BLA BLA BLA BLA (precis som jag förutspått)

Jag fortsatte förneka det och fortsatte att säga att lilla Nikita tillhör Nilo hahahaha. Middagen var för övrigt väldigt trevlig, vi åt fajitas och tårta. Mamma blev helt kär i hunden ( min plan fungerade än så länge) Pappa brydde sig inte så mycket eftersom det var fotboll på tv men han gillade den också. Hur kan man inte göra det? I söndags var hon fortfarande ganska lugn om man jämför med nu. Så igår skulle jag och catrin(min syster) på middag hos mamma, när valpen fortfarande var med oss undrade hon när Nilo skulle hämta den (haha).Mamma trodde på mig nu och jag tänkte att jag berättar att valpen är min nästa vecka, eller nåt. Vi sitter och pratar om när och hur länge man kan lämna en valp ensam, jag sa att vi kunde testa att lämna henne i 5 minuter till att börja med. Nej säger Catrin, - Inte här, bättre att börja vänja henne hemme hos dig, där hon ska bo. 
 
(JAG) - MEEEEEEEEH Catrin (samtidigt som jag skrattar)


(CATRIN)- HAHAH Oj förlåt

(MAMMA) - VAAAAA (kollar argt på mig) Du är dum i huvudet.

SÅ blev det kaos och lite konstig stämmning hemma hos  mamma. Men det kanske var lika bra, undrar bara hur pappa ska ta det nu.Mamma började predika och tjata, men jag hade svar på tal och förklarade hur bra det kommer bli.
Konstigt nog så var inte hon sur sen utan helt tvärtom, jag var väldigt noga med att gå ut med valpen för min mamma är extremt pedantisk. Så nu är allt frid och fröjd. Kul att slippa gå runt o smyga och ljuga. Den enda lögnen jag har kvar är när mamma frågar vad valpen kostar. HA HA, det är så när man har en polsk mamma. Dem slutar aldrig tjata och lägga sig i.Min moster och mina kusiner var ju här nyligen och då insåg jag något jobbigt. Min kusin är 35 år men fick inte köpa det hon kände för, inte utan sin mammas hjälp eller åsikt. GOD! Nån som känner igen sig???


I måndags var Anna i angered med sin söta flicka. Vi var på cafe bagdad en stund Nikita var också med. Hon låg i sin väska och sov hela tiden. Alicia är såååå himla söt, knubbig har hon blivit också. Riktig bebis. Jag längtar tills hon börjar prata och gå. Jag tog massa fina kort, men dem får ni se imorgon. Alltid lika roligt att träffa dem. Kul att vi har kontakt igen.

Nee nu måste jag gå ut med Nikita, hon har precis vaknat. SÖÖÖÖTIS!!!

Puss//


Nikita From Kalmar

Heeeej...

Äntligen hemma, ni anar inte vilken tid det tog till Kalmar. Jag har inte sovit nåt sen i onsdags, är helt slut. Berättar alt imorgon. Jag orkar knappt hålla huvudet uppe, lilla sötisen sover men ska väcka henne och ta ut henne snabbt. Vill undika kiss och bajs hemma helst;)

 Nikita heter hon!

Hon är så sjukt liten och söt. Världens ängel. Hon bara sov i bilen hem. Hon gjorde även sina behov utanför. Gulliplutt.

Torsdag kväll

HEJ

Den här dagen har bara flygit iväg, blev väckt av världens mest irriterande telefonsäljare. Hans röst och dialekt var så äcklig och han bokstaverade varenda ord typ, jag ville bara slänga på luren i örat. Grejen är att om man inte svarar eller bara lägger på så ringer dem igen o igen o igen. Lika bra att ta i tu med dem, fast helst inte nyvaken;)
Idag har jag städat min lilla lya, det är så fint här nu. Måste bara fixa klart allt, vill ha en lampa och två tavlor som jag sätt på Di moda, får bli nästa månad kanske. Behöver en liten konsolhylla till hallen också. En ny dammsugare hade inte heller skadat. Min är ett skämt, liten och röd och så suger den jätte dåligt. Ha Ha. Det lät lite sjukt kanske.
Jag och Eddie ska på Road trip om en timme ungefär, vi ska till Kalmar. Tidigare idag var vi och bytte till vinterdäck på hans bil, lika bra man vet aldrig vad det blir för väder. Jag ska göra mackor och så har jag köpt nyponsoppa. Eddie ville ha kanelgifflar, men ska försöka att inte äta nån, men jag tror inte det går. Jag är redan trött undrar hur detta ska gå. jag måste vara vaken och se till så inte eddie somnar bakom ratten.

Vad vi ska göra i Kalmar avslöjar jag imorgon!!!

Nu ska jag bre mackor och fixa iordning lite saker.


*puss o kram*


Höstliga trender

 





Skulle vilja klicka hem allt!

Måste...

JAG MÅSTE GÖRA HÅRFÖRLÄNGNING,KLARAR INTE AV DETTA KORTA HÅR LÄNGRE.
Nästa månad- då måste det bli av.




brrrrr...


*Hej*

Jag sitter här och fryser ihjäl, min lägenhet är olagligt kall. Måste ringa Billy imorgon. Det här är inte normalt, min näsa är iskall. Hur ska man nånsin bli frisk om man fryser t.om inomhus?
Det regnade så mycket idag så det var helt sjukt.Jag hade inget paraply men köpte ett från Hm, var tvungen.
På kungsgatan idag så gick det en psykiskt sjuk tant, hon skrek verkligen högt o argt: - Detta jääääävla skit paraply!
Hon skrek det flera gånger, hon var nog kapabel till att mörda någon, hehe nee men seriöst det är sjukt att alla dessa psyksjuka får gå lösa på gatan. Det är klart man kan skratta åt dem, men egentligen borde dem alla spärras in. Man vet ju aldrig var dem är kapabla till att göra. Sen på vägen hem satt det en alkis man på vagnen och när han reste sig upp hade hans byxor åkt av så han blotta heeeeela röven. Fyyy fan, fattar ni sen kommer nån annan och sätter sig där med rena byxor. Nää jag ville nästan spy. Sen kom det en kvinna med finbyxor o satte sig där. Kunde inte låta bli att skratta. Tänk hur mycket basiler det finns överallt. Det är nog bäst att inte tänka på allt sånt, då blir man nog rädd för allt.

Jag handlade inget annat, har ju inga pengar så det fick bli titta men inte köpa idag. Såg självklart tusen grejer på Zara som jag ville ha, även Hm-trend hade lite söta toppar. Men men!

Vi hade jätte trevligt i stan, först var vi på söta S och sen på cappucino. Jag provade en Chai latte där, den var skit god. Jag alltid trott att det var nåt med kaffe, men varför vet jag inte. Chai är ju te. I alla fall var den väldigt god.


Fullkorns macka o sallad var dagens middag.

Idag har jag varit nyttig heeeela dagen, känner mig stolt men hungrig. Ha Ha. Men så farligt är det inte. Men pannkakor med grädde och nutella hade inte varit fel ;)
På cafet var det jätte roligt, vi skrattade som dårar och tjatade i mun på varandra. Vi diskuterade nyår och vad man kan hitta på. Det är såå jobbigt, varför kan ingen bjuda än på 3-rätters;)
Vi satt och prata o helt plötsligt slutade musiken spela och de lät som hela cafet small, haha det var Nilo(tror vi) som slog i sin fot i stenbordet som sen slog i mitt knä. Ni förstod inte hur högt det lät, ALLA vände sig om och glodde på oss.
Det var helt sjukt, haha vi skrattade så mycket att vi blev ilröda i ansiktet. Vi förstår fortfarande inte hur det gick till. Kanske inte låter så roligt för er, men det var verkligen sjukt. You had 2 be there-moment.

Imorgon blir det stor städning och brun utan sol. Mår psykiskt dåligt att vara blek.

God Natt


Hoppas det inte regnar imorn. Så trist.

Tisdag

God morgon
Jag hann  inte skriva nåt igår, hade fullt upp hela dagen faktiskt. Jag var på möte på Volvo, arbetsförmedlingen, a-kassa och startkraft var där o pratade. Så jävla tråkigt får ångest av allt det här. Söka jobb, skriva cv och arbetsförmedlingen. Faaaaan vill inte jobba på volvo men orkar samtidigt inte med det här heller, ÅNGEST. Min mamma har redan börjat tjata och fråga om jag sökt några jobb. Bäst hade varit om man hade öppnat eget. Vara sin egna chef. Jag jobbar hellre hårt varje dag så länge det är för än själv. OOOOOOOOOOOOO jobbigt. Nä nu ska jag sluta tänka på det här. Tråkigt värre.

Sååå igår åkte mina släktingar hem, känns konstigt och tråkigt. Önskade att dem bodde här. Men får åka till dem nästa gång, är ju ändå ledig nu så ;) Det var skönt att vara hemma lite o träffa Min Eddie, har ju inte hunnit med allt jag velat.
Snart ska jag till stan och träffa Sara o Nilo=) Ska bli jätte kul. Synd bara att jag inte kan shoppa något. Men får börja vänja mig att inte ha pengar. Men jag ska inte klaga, fick ju hem varor från posten igår, hi hi :) Så fina!

 Tunika/ Fransväska från Chicky


Min förkylning går inte över, känns t.o.m som att det blivit värre. Har hemsk hosta och min hals känns inte bra.
Imorgon ska jag ligga hemma hela dagen och dricka te, ska inte ens gå till hemköp;)
Idag ska jag äta nyttigt, ska beställa en sallad. Nu är det slut med alla dumheter. Frukt och inget annat till kvällen.

Måste bara att säga att häromdagen åt jag världens godaste cupcake.


Jag ska leta upp receptet, kanske baka den till Jul. Förra året bakade jag rocky road och min syster gjorde Leilas cupcakes, dem var inte heller helt fel. Får se vad det blir i år =)

 Catrins cups;)

 Vad ska ni baka till jul? Jag ska även försöka mig på Lussekatter till Lucia, nu när man har all tid i världen.



Just nu sitter jag och kollar på Våra bästa år, den är ju så töntig så jag finner inte ens några ord. Måste hoppa in i duschen snart och göra i ordning mig. Vad ska man ta på sig? Hatar vintern. Vill ha skinnjacka...

 Idag blir det sallad som sagt, ingen mera skit. (bilden är från i lördags)
Bye Bye Mc! Bye bye Extra Kilos.



Ha en bra dag, vi hörs senare ikväll // Pööööss

sommar..


Klänning/Nk (coctail) - Väska/Fris o company- Skor/Polen


Tubtopp/Hm - Kjol/Fornarina


 
Body/Hm - Kjol/Mango Sandaler/Zara  Väska/Paris 
 

Korten är från sommaren 2008 i Polen. Va brun och mycket smalare man var då :(

Lite shopping från lördags

 Moss grön tunika  från Zara


 Kappa från Zara        

 


Jag beställde även 2 plagg från chicky (bad girl) kunde inte hålla mig. Men dem får ni se när jag fått dem;)


Tänk om dem kunde öppna en Chicky affär!!!! Men då hade säkert den ändå bara kommit till Stockholm.



Hittade den här klänningen på Asos för 900 kr. Jag köpte den aldrig, men hade gärna velat.


Så bohemisk o söt...

En regning Söndag

Så var det söndag igen, sjukt att tiden går sååå fort. Man hinner knappt vakna innan det är dags att gå o lägga sig igen.
Hur har eran helg varit??? Min har varit bra, ätit gott och shoppat lite. Vägde mig imorse och vågen visade det jag befarade, en uppgång på 2,3 kg :( FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, men jag får skylla mig själv. Vad trodde jag ? Att man kan äta som en gris och bara sitta på sin röv och inget ska hända. Igår när vi sprang till vagnen kände jag att min röv hoppade hahahahaha den har blivit lös. Har inte kännt så innan. Inte på flera år. Gårdagens ätande var onormalt, började dagen med mcdonalds sen fika i stan och hemma på kvällen fanns det allt man nånsin kan tänka sig äta. HAHA önska ibland att jag ärft matvanorna från min pappas svenska sida haha men nej då all min aptit kom från mammas sida. Drack lite vin igår också o till det måste man ju ha lite salta chips och nötter. Well dags att ändra vanor. På tisdag åker dem och det kommer vara jätte tråkigt, den enda positiva är att man kommer gå ner i vikt.;)
Igår var vi i stan på dagen, jag shoppade en ny kappa och en tunika från Zara. (ovanligt) Den är jätte fin, rosa och lila färger. Jag har beslutat mig för att inte köpa mer tunna tunikor nu, inga mer detta året. Kan ju inte bara ha sånna haha. Men dem är ju så fina, och varje vecka får dem in nya vackra med olika mönster och färger. Får hålla mig borta från stan helt enkelt. Det enda jag ska köpa är en pälskrage till min kappa, ett par jeans och nånting till julbordet. Inget mer innan jul. På julrean ska jag springa till Zara och coctail och försöka fynda några tunikor eller klänningar haha men tills dess- NO MORE. Det känns jobbigt faktiskt. Det finns ju så många fina. Men nej nu har jag bestämt mig. NO MAS!!!
Zara har ju så sjukt fina kläder, skor och väskor så man blir galen. Just det ett par stövlar från Vaga bond som jag spanat in skall jag köpa nästa lön. Herregud hur ska man ha råd att handla på a-kassa sen. Jag kommer inte ha råd. Måste hitta ett jobb, kan tom tänka mig att städa nånstans då och då för att få in lite extra pengar.

Förresten såg ni Idol i fredags? Rock tema blir nästan alltid bra. Alice och kevin var klart bäst- as always.
Alice var så sööt och snygg på scenen som alltid. Jag hoppas att hon kommer tvåa eller trea för dem blir alltid mest kända. Nummer ett blir ju aldrig nåt, gestalten Robin kan lika gärna vinna. Eller han andra Robin. Dem är ju båda duktiga men så meningslösa. Anna är ju som en tant som har blivit frälsad, Carola nr 2, hon har en fin röst men såååå tråkig.
Det är otroligt synd om henne, hon har tänder och rynker som en 50 årig käääring som rökat allt för länge.
Lars åkte ut men det var lika bra, han är oxå tråkig. Jag tror nån Robin åker nästa vecka eller kanske Anna. Återstår att se.

Idag åker min ena kusin tillbaka till London, tiden gick så fort. Önskade hon också stannade till tisdag.
Mamma håller på att förbereda en jätte god middag. Onyttig såklart, med bacon,kyckling o grädde. MMMM.
Ikväll ska jag hem och träffa min älskling äntligen. Det känns som det var en evighets sen. Skall bli så myyysigt.
Imorgon  ska jag hit igen eftersom på tisdag åker dem hem.Måste till stan också och lämna tillbaka en kappa.


Pappa firade vi lite såklart, han fick blommor o choklad. Självklart trisslotter oxå, otippat haha. På 6 lotter vann hann 50 kr. Fan helt sjukt,måste man vara 85 för att vinna pengar. Känns så!

Nu ska jag lägga mig o kolla på tv lite! Min jäkla förkylning försvinner ju inte. :(
Pöss o kramar

Brazilian keratin hair treatment

Har du förstört ditt hår? Bränt/färgat/permanentat sönder det? Då finns det bara en sak som kan rädda ditt hår.
Jag var brunhårig men var sugen på att bli blond igen, blonderade det typ 7 ggr men det blev bara gult.
Till slut var hela mitt hår som svinto och gummi, jag kunde dra av hur mycket hår som helst.. Det var hemskt.
Jag fick klippa av 10 cm och tona det brunt igen. Men det såg forttfarande ut som en risbuske. Jag grät!
En frisör berättade om denna behandlingen som återställer skadat hår, tyvärr finns det bara en i hela gbg som gör det. Men det är ganska lätt att få tid, då det inte är så många som känner till det. I stockholm är det stort men också mycket dyrare.Salongen heter Carl-Astrid och ligger i majorna, hon som gör behandlingarna heter Maria och är brasilianska.
Mirakel kur, det är allt jag har att säga, tyvärr har jag ingen för o efter bild men lovar till hundra procent att det funkar.
Mitt hår blev helt fint och lent igen, sen kan man bestämma själv hur ofta man vill göra den. Håret blir även mycket rakare efter behandlingen. Maria har även rakpermanent som är bra för håret och sliter inte det minsta. Vilken dröm.

Behandlingen som reparerar håret kostar 800 kr- har du förstört ditt hår på något sätt- Tveka inte! Du kommer inte att ångra dig. Den är även bra för dig som har "frizzigt" och stort o puffigt hår. Kvaliten blir finare och volymen lägger sig lite.

Salong Carl Astrid

Telefon:
 031-147005 Adress
Kungsladugårdsgatan 22
414 69 GÖTEBORG


Dagens..

God morgon

Vilken tråkig fredag, har knappt sovit en blund och jag mår inte alls bra. Der regnar ute och är helt grått.
Jag måste förbi stan och lämna tillbaka tingel tangel sjalen och köpa min kappa.
 Sen ska jag hem till mamma på middag.Idag kommer idol, får inte glömma att kolla.
Ha en bra fredag allihopa!!!


Dagens Outfit

 Tunika/ Bikbok och jeans från Nk//

Höstmys




När sommaren är över och semestern är slut är det lätt att bli deppig. Det är kallt ute och det regnar mycket.
Man har inget att se fram emot och alla dessa gråa dagar får än att vilja sova hur länge som helst.
Förra hösten hade jag mycket att se fram emot, Jul och nyår i Paris och thailand i februari. Denna hösten känns inte lika positiv, ingen resa planerad och arbetslös en (gud vet hur länge)  tid framöver. Men jag ska inte hänga läpp för det.
Det finns dem människorna som har det mycket värre. Jag har ialla fall en familj och tak över huvudet. (knacka)


Men det behöver inte behöver inte bara vara deppigt och tråkigt, hösten och vintern kan vara hur mysigt som helst.

Tänd härliga doftljus i hela rummet, ta på dig mys kläder och läs en bok,tidning under en filt. Koka en kopp te.

Bjud hem dina tjejkompisar /killen på "film-ätar" kväll. Gå till affären och köp allt gott du bara hittar(inget nyttigt)
Hyr en bra film eller se någon samlingsbox, ät som en gris och sluta oroa dig för din vikt(för en dag ial) haha!

Klä upp dig i något fint, gå och se en bra bio film. Bra sätt att vara uppklädd men ändå inte behöva gå ute mycket och frysa.  Ta på dig den där kappan eller jackan som egentligen är alldeles för kall i vinter;)

Samla dina tjejkompisar och fram me "bag in a box" vin och se sex in the city filmen, en sån kväll kan inte gå fel.

Laga en fin middag med någon smarig efterrätt med levande ljus till din älskling. Eller varför inte till en kompis som du tycker förtjänar det. Laga han/hennes favorit rätt eller bakelse.

Samla ett gäng kompisar. Bränn det senaste party låtarna och ha stans förfest. På med vinterjackorna och vantarna, (var snygg under jackan istället)och ta vagnen till stan. Då kan ingen dra den typiska ursäkten " det är inte kul att festa på vintern, man fryser ihjäl när man väntar i kön) Sluta rök så slipper man dessutom gå ut från klubben när man väl kommit in.

Ha en  julshopping dag med kompisarna. Träffas tidigt och ät frukost tillsmans på något mysigt cafe. Drick stor varm choklad med massa grädde o marshmallows och nån görig baguette- då blir du laddad med energi för att orka en hel dag med massa shopping :)

Spa kväll med manikyr, pedikyr och ansiktmask. Gör en god sallad och skvallra med dina vänner.

Gå ut på någon mysig restaurang, beställ in flera små plock rätter (tapas) och dela med ditt sällskap.
Taras eller el corazon är två jätte mysiga restauranger med mycket bra mat.

Packa ner dina gamla skridskor och åk till Liseberg. Hur fint som helst på Julen. Beställ en take away kaffe ele varm choklad och promenera genom parken.

Gå till frisören och byt färg eller frisyr. Ta en magic tan dusch och känn dig som en ny fräsch människa i vinter mörkret. Man känner sig lätt som en grå blek mus när semester brännan och solblekta håret försvunnit.

Köp värsta nyårs klänningen även om du inte ska göra något speciellt. Gör det för din egna skull- Fixa dig som om du skulle på världens fest.






Jag sitter här och bloggar med en kopp varm choklad. Jag har tänt ett  choklad doftljus från Ikea som luktar sååå gott, hela rummet luktar kladdkaka. Nu ska jag sova, är helt slut. Hoppas jag mår bättre imorn.

Puss och god natt//








Anna Sui

Anna Sui är en designer med otroligt vackra kläder. Tyvärr är dem väldigt dyra också.
Dessa är från Net-a-porter.

Vill ha dessa plagg :(

Det är tur att Zara finns, på Trf och basic avdelningen får dem in många vackra tunikor i stil med dessa.


Torsdag...

God kväll!
Jag har varit jätte tråkig dem här dagarna. Varit upptagen med gästerna och inte haft tid att blogga. Idag mår jag ännu värre och hela mitt huvud bara dunkar, oo min hals gör ont. Jag tycker synd om mig själv :( Jag lyckades ialla fall få i mig stans godaste kyckling tallrik på pizzeria Bella i Kville. Fyyyy Fan vad den är god. Jag och Eddie åkte dit innan vi åkte till Volvo och lämnade mina byxor. Så nu är det helt över. Auf wiederzen Volvo.Men nåt säger mig att det inte är över för gott. Vet inte varför men har den känslan. Skulle inte förvåna mig om jag blev flexpoolare eller bemaning igen haha.

Jag gick förbi Zara och köpte mig en scarf med tingeltangel, tycker den är så fin men är inte riktig säker på om jag ska behålla den. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till. Men söööt är den. Lite gipsy style över den =) Ska sova på saken.Det fanns så mkt fint inne på Zara att jag ville köpa hela butiken, ska ialla fall köpa en kappa där imorgon. Jag hälsade på lill Sara en snabbis också, hämtade min päls som jag köpte av Nilo, vilket kap. Onyttigheterna slutade inte där heller, drack massa fanta och vi delade på världens godaste choklad bakelse. När ska detta sluta?!?I morn ska jag hem till mamma igen, min kusin har kommitfrån London. Ätandet kommer fortsätta hela helgen.Moster har lagat piroger med ost, det är sååå gott. Imorn ska jag äta så mycket att jag spricker. Lika bra! Allt eller inget.Jag har lust att gå till shell och köpa mig nåt gott nu men nånstans måste man sätta en gräns.  Behave woman!

Nu ska jag fortsätta städa lite och sen dega framför tv-n med en kopp te.



 My gipsy scarf           Seconhand fynd:)


 
Ni förstår inte hur god den va! Delicious.

Sjuk!

God morgon!
Jag vakande upp med halsont och feber, hela huvudet känns tungt och jag orkar knappt hålla mig vaken.
Tråkigt att må dåligt när man har gäster, man ska ju orka vara social och hita på saker. Sen finns det massa gott som man gärna vill känna smaken på. Usch har redan gått upp i vikt, massa gott varje dag har jag ätit. Får väl skylla mig själv men ändå man blir så arg. Känner mig fet och äcklig, ha ha har pms också som förvärrar allt. Jag känner mig som en blek-fet ballong med hösnuva. Not a good combination!
 
Så Obama vann- Fan va bra. Hoppas det blir förändringar nu. Men man vet aldrig vad makten kan göra med en människa, vi får helt enkelt hoppas på positiva förändringar.



Här är lite tips som sägs lindra förkylningen. Får se om jag prövar några;)


- Pressa vitlök och blanda ut det i lite mjölk. Tillsätt 1 msk honung.

- Hemmagjord svartvinbärssaft.

- Oleum Baseleum, droppa några droppar på en sockerbit och ät upp eller smeta lite på bröstet.

- Har du umgåtts med någon som är förkyld? Gå omedelbart hem och blanda ut lite salt i ett glas och gurgla halsen. Du kan dessutom hälla i lite av lösningen i näsan. Snyt dig efteråt!

- Stoppa en vitlöksklyfta i vardera näsborre.

- Blanda rå lök i ljummet öl. Drick!

- Koka ½ l vatten och 1 tsk anis i fem minuter. Blanda i 1 tsk timjan och låt dra i tio minuter. Blanda i lite honung och drick.

- När du känner att förkylningen är på gång; ta två brustabletter med c-vitamin och blanda i ett glas med lite vatten. Gurgla halsen och svälj.

- Prova varm öl med honung och en liten skvätt konjak.

- Varm glögg   

- 1 glas mjölk med 1 krm vitlökspulver i funger alltid! Borsta tänderna efteråt!

- En kopp kallt kaffe med dillkvistar i. Koka kaffe, kyl det hastigt i kylskåpet, klipp sen dill ner i drycken.
Drick/ät den med mindre sked.

- 1 pilsner, blanda i 1 tsk malen ingefära och 1 msk socker. Värm upp och drick så varmt som möjligt. När du gjort det; Gå och lägg dig!

Nu ska jag kolla på våra bästa år // puss o kram


*VILL HA*



Vart köper man denna fina klänningen???

4-e november

Heeej
Det var inte igår;) Hann inte skriva nåt i måndags. Fanns inte mycket att skriva heller. haha booring meanless day!
Så inatt är det val i USA, hoppas verkligen att Obama vinner. Faktiskt på tiden att en svart vinner, det är ju lika mycket deras land som de vitas. Obama lovar dessutom att Usa ska lämna Irak inom 16 månader. Han är för abort och anser att det är upp till varje stat om homosexuella ska få gifta sig. Sen är det mycket annat som spelar in också såklart men hoppas verkligen att Usa inte röstar fram en jävla Bush-president igen. Men man vet ju aldrig med alla dessa konstiga människor där borta.Dessutom kan jag tänka mig att det finns många rasister som aldrig skulle kunna tänka sig att rösta på en svart. Hoppas bara att dem är få!
Barack´s fru Michella Obama har verkligen fin stil för sin ålder och speciellt för att vara en amerikan. Alltid stilrent klädd och hon har hamnat på bäst klädda lista flera gånger. Kanske kan hon få amerika att klä sig bättre om the Obamas vinner :)





Jag har aldrig följt Gossip Girl men Sara tyckte jag skulle kolla på avsnittet som gick på tv förra veckan. Måste köpa skivor så hon kan bränna första säsongen åt mig. Jag tyckte verkligen om den. Speciellt Blairs stil, så unik och annolunda.
Killarnas kläder är ett bevis på när mode har gått för långt och blivit helt galet. Usch!. Sorry (S) 

 

Fint...




Grandpa style

 

Söndag kväll..

Hej!

Usch denna dagen har varit hemsk, min baksmälla försvinner aldrig. Har spytt och mått dåligt hela dagen, vill bara att denna hemska känsla ska gå över. Mår så illa, ska aldrig dricka igen! Gick ni på den eller? he he
Kul var det igår ialla fall, och min mamma hade lagat sååå god mat, och sån sjukt god tårta. Den var med maräng, choklad och daim. Jag vet att man säger så ofta, men det var faktiskt den godaste tårtan som jag nånsin ätit. Åt och drack som ett svin gjorde vi. Vi dansade och skrattade som galningar hela natten. Önskade att min kusin o moster bodde här:(
Kom hem från min andra kusin för en timme sen ungefär, skönt att vara hemma. Ska ligga framför tvn med Eddie i myskläder och äta massa skräp, var på hemköp nyss och köpte chips,choklad o muffins. Fy faaaan va gott=)

Här är lite bilder från igår.




Borde bara ha tatt ett glas!   

   Kvällens Outfit

Blus/Bik Bok
Kjol/Asos



Eddie skicka sms precis o frågade om vi skulle till Mc, kan man me att vara så äcklig???. O ja!

Den här veckan ska jag träna me Lill Sara. Måste, kan inte fortsätta så här. Man blir så lat. Det kommer bli så skönt att komma igång igen, med Sara blir allting roligt. Hon är så speciell, finns ingen som hon. Sötaste på jorden.

pöSS pöSS


Söndag..

Hej!
Usch jag är så bakis att jag tror jag dör. Mitt huvud snurrar. Jag mår så illa. Vill bara sova, men ska på middag hos min kusin. Ska ta en duch och sminka mig så jag ser mänsklig ut haha. Jag lägger in bilder från igår senare.


Chicky har rea. Gå in och kolla. Jag vill ha hela hennes outfit.

Lördag..

Dagens!

Humör:
Lite små irriterad, är väldigt hungrig.
Gjort: Tvättat mig och bytt om
Planer: Ut på stan och äta frukost med Eddie, sen hem till mamma på "fest"
Ser på: Datan;)
Lyssnar på: Katy Perry, hot´n cold
Läser: Annas blogg (pann.blogg.se)
Dricker: Ingenting

Äter: Ingenting än så länge
Bästa: Att man är ledig och att solen skiner
Sämsta: Att det är allahelgona och jag kan inte åka till kyrkogården:(
Väder: Kallt men soligt


TILL SALU

Jag är fortfarande vaken trodde jag skulle gå o sova men så kom Eddie hit :)
Kom på att jag hade lite grejer till salu. Jag har lagt upp en pälsväst och en kofta på blocket. Jag har även väskor som är till salu till den som är intresserad. Kommer lägga upp lite mer grejer i veckan.





Pälsväst från Zara, Nypris 499 kr.
Använd endast en gång. Storlek S.



Kofta från Bik Bok, Nypris, 499 kr.
Använd 2-3 ggr max.


Jag har exakt den här klänningen från Karen Millen i storlek 12 med kvitto. Köpt i somras på Nk. Använd en gång.

Nypris, 2200 kr.



Jag har inte satt pris på kläderna utan det är högsta budet som gäller!


TODAY

   



                



 Tunika/Zara -      Väst/Zara
 Halsband/Hm-   Jeans-Warehouse,Nk


GodKväll

Hej
Gud kollade ni på idol idag? Det var ju pinsamt. Jag vill nästan börja sluta kolla på det ;)
Sepideh är inte en av mina favoriter, men hon borde inte ha åkt. Det är ju sjukt varför åkte inte Johan, stör mig bara mer och mer på han. Så jävla töntig. Det kan ju bara vara 12 åringar som röstar på han, men seriöst hur har dem ens råd att rösta??!!?? O lars, han är ju inte normal. Skulle hans framträdande vara roligt? Robin E vill jag inte ens diskutera, han liknar en gestalt, en bögig översminkad sådan. Kevin och Alice var bäst som vanligt. Anna sjunger jätte fin men vilken tråkigt låt.Hon beter sig som en hjärntvättad kärring. Nää nästa vecka får dem ha ett roligare tema. Svenska folket måste lära sig att rösta normalt, men jag tvivlar på att det ens är möjligt.Idag har jag varit på Allum igen med familjen, jag köpte mig en liten mini plattång. Jätte söt och käck, den är bara 10 cm lång och är jätte bra att platta luggen med. Den får plats i alla handväskor också!Ätit har jag gjort oxå, usch alldeles för mycket. Min mamma lagade en jätte god äppelkaka med nötter och creme fraishe, aaa ni hör ju. Hur kan den inte vara god.Helt knaprig och krämig. Det är bara att acceptera att dessa två veckor kommer vara omöjliga att vara nyttig, well well what to do!
   
Mmmm...                  

Förresten jag lyckades byta min päls:) Det var inga problem alls men nu funderar jag på om jag ska gå ner yttligare en storlek, haha får se måste prova den först. Min kusin bodde i New York i några år, där köpte hon en grymt snygg päls (Fake ofcourse) Den är köpt på Marshall och kostade bara 60 dollar. Tänk att åka dit och shoppa, vilken dröm, det är sale där hela tiden och det finns massa outlets.  Lets goooo :)

 
Var tvungen att prova den. (jag borde lägga brun utan sol)



God natt// ska borsta tänderna nu i mörkret, strömmen har gått i hallen,toan och sovrummet. :(


RSS 2.0