Puppy Love


Titta hur stor hon har blivit, lilla grisen. Helt sjukt att hon växt så mycket. Hon har blivit mycket längre och som ni ser har hennes öron växt extremt mycket. HA HA, så söt. Som dumbo, öronen har inte hunnit ikapp med  det lilla huvudet. Skulle inte bli förvånad om hon börjar flyga snart ;)
Hon ser så rolig ut som en räv, såå gullig. Men hon växer nog i dem snart!


Nikita i Jills famn





Titta hur mycket hon har växt på ca en månad. Sötnosen!







Söndag kväll

Heeej
Sitter här på golvet och skriver, är helt slut. Känner mig som en buffalo.Ätit som en gris nu i tre dagar. Usch. Imorgon ska jag iväg till gymet och träna. Catrin sov här inatt efter vi vart i stan med Sofie. Hon tog med sig min lilla prinsessa nu, saknar henne redan. Hon var på så gosigt humör innan dem gick. Jill ska vara Valp-vakt imorgon hela dagen, jag och Catrin måste till stan och jul handla lite.Eftersom Jill och Catrin bor så nära varandra så kan hon lämna henne imorgon. Nikita är så van vid Catrin så det ska nog inte bli några problem. Hon är en sån bra moster, HA HA.Det är första gången på typ en månad som jag inte ska sova med Nikita.Snart kommer Eddie hit så helt ensamt blir det inte. Känner för att titta på någon bra film. Lite glass kanske! Det är ju söndag, får passa på!
Jag och Catrin har redan sätt 2 filmer idag, Dreamgirls och Hair spray. Dem var bra nu har man lust att hoppa runt och sjunga =)                                    
Imorgon ska jag köpa en väska som jag sätt på Zara, hoppas den finns kvar. Den kommer vara så fin till våren. Men  den har funnits där i några månader så är lite tveksam att den finns kvar. Efter jag fick Nikita har jag knappt shoppat (förutom det jag köpt på nätet) Har knappt haft tid att shoppa. Så en väska förtjänar jag fasktiskt=)


I fredags bakade jag Choclate cupcakes igen. Tur att Eddie var här och hjälpte till med busen. Hon måste få uppmärksamhet hela tiden, lite svårt när man ska baka.


Mina fina sovande älsklingar!




Titta vad söta mina muffins blev!


 

Om jag får säga det själv så blev dem jävligt goda, men såå extremt maffiga.



Senare på kvällen gick jag hem till Anna. Jag,jill och catrin var bjudna hem till henne på Idol kväll. Anna hade lagat tacos, så gott. Sen åt vi mina cup cakes och Catrin hade gjort en skit god vit kladdkaka av vit choklad. MMMM.
Jill hade lagat chips, nötter och cheeseballs. Ha Ha det var inte dåligt. Både Kevin och Alice är så duktiga, brydde mig inte så mycket om vem som vann. Båda kommer komma långt ändå. Såg ni att Alice hade på sig den blåa klänningen som jag la upp häromdagen. Funderar starkt på att köpa den. Är det nån som vet var Agnes hade köpt sina kläder, tror det var en klänning eller en kjol med tub topp??? SNÄLLA! Det var så snyggt. Ska kolla på tv4´s hemsida och se om man kan hitta nåt där kanske!?!



Alicia är så himla söt, helt sjukt. Lilla knubbisen man vill bara äta upp henne. Nikita älskar henne. Hon bara ligger och tittar på henne och svansen slutar inte vifta. Alicia klappade henne och petade på henne. Hon undrar säkert vad det är för svart liten hårig sak. Dem var så gulliga. :)


Sötisar
 (Kolla min fula min ha ha)



Igår var jag på en spansk restaurang med Catrin och Sofie, kommer inte ihåg vad den heter just nu men den ligger vid Vasa brevid Inferno ungefär. Vi åt jätte goda Tapas och drack lite gott vitt vin!

 Jätte mysigt ställe

 
Varför tar min kamera så ljusa bilder??


Efter restaurangen gick vi till Cappucino, jag föreslog det eftersom i över två veckor har jag gått och längtat efter deras goda cheesecake. Tyvärr blev det en stor besvikelse. Den här gången var den inte alls god, så tråkigt när sånt händer.
Speciellt när man är sån gam som mig, och när man gått och längtat. WEll jag kommer väl över det för eller senare!
Kul hade vi iallafall hahahahha, men det som hände där inne stannar mellan oss;)

-Cappucino


Jag kommer aldrig glömma grodan. Grodan som gillar mig precis som jag är! Ha Ha
Nu ska jag diska lite// puss o kram

Ojojoj

VILKA SNYGGA SKOR FRÅN JIMMI CHOO! KAN INGEN GÖRA LIKA SNYGGA FAST TILL ETT MÄNSKLIGT PRIS!

695 PUND


Tisdag

HEJ

Åter igen har jag varit jätte dålig och tråkig med mitt skrivande, trots att jag inte jobbar eller gör något vettigt har man ingen tid. Tiden bara rinner iväg, dagarna går så fort. Julen är snart här och jag har knappt börjat med julklapparna.

Så vad har jag haft för mig dem senaste dagarna? I lördags var jag på julbord med mitt gamla jobb. Eller jag var bara med och festade för julmenyn verkade så jäkla äcklig och dyr. Tyvärr tog jag inga bilder, så har ingen bild på min nya klänning från Zara som jag hade på mig. Får väl visa den på en galge, men God den måste verkligen tvättas innan.

Idag ska jag till jobb coachen igen, boooring. Senare ikväll kommer Eddie hem till mig, jag ska baka Leilas chocolate cup cakes. Hoppas dem blir bra för jag ska nämligen bjuda på dem på fredag. Vill test baka först bara.


Har precis beställt dem skorna jag bloggade om häromdagen, dem har fått in min storlek : )

Hoppas dem kommer innan helgen!!!


Nu snöar det ute, då kanske man får lite mer julkänsla. Har ingen alls det här året. Hoppas den kommer snart, julen är så mysig och bara en gång per år. Jag har beställt en kjol till Julafton men den kommer ju aldrig? Fattar ingenting.
Nu måste jag göra i ordning mig, skriver mer ikväll.

På nätet kan man hitta hur många snygga klänningar som helst! Här är lite tips på nyårs klänningar!

Asos.com



Topshop.com



Nelly.se







God morgon

Hej
Nee nu ska jag lägga min skinn jacka i källaren, jag är helt störd som ens använder den.
Jag känner mig sjuk igen, ont i öronen och halsen. Hoppas det går över till helgen.
Idag måste jag hämta mitt löshår av Zara och hitta nån klänning snabbt till lördag, jag får ta med mig Nikita i hennes lilla väska. Får hoppas på att hon är tröttt när jag åker, ha ha då brukar det gå bra :)
 

Nu ska jag äta frukost och kolla på desperate housewife, fick hem säsong 4 häromdagen. Har längtat jätte länge.


Här är lite av det jag handlade i fredags.

                            

Tunika och stövlar från Zara



 
Zara//



Ha en bra dag vi hörs sen// Puss puss


Nytt från Chicky


 Fina under vinterkappan men passar även jätte bra till våren.


DagensOutfit

Lyckades inte ta en enda bra bild. Alla blev suddiga. Köpte en ny päls som man kan ha både till sin skinnjacka och kappa. Är egentligen alldeles för kallt för skinnjacka men några dagar går det an att frysa lite ;)
Jag köpte pälsen på Henrikssons som ska läggas ner så dem säljer ut alla sina varor. Affären ligger vid domkyrkan.



Jacka och väska/Chicky 
Tunika/ Zara
Leggins/Hm


Onsdag Kväll

Hej på er!!!

Jag vet att jag är kass på att skriva, glömde min kamera hos Anna så därför har inga bilder lagts upp.
Nu har jag den igen så nu ska det bli lite nya bilder :)
I veckan har jag inte gjort något speciellt, förutom idag då var jag på Bäckebol med Catrin och Anna.
Det är alltid kul att gå runt och titta på inredning och möbler, önska jag hade en stor lägenhet med ett riktigt kök.
Jag har börjat vantrivas lite här i området, eller egentligen bara i lägenheten. Tycker den är för liten och det känns som att det är massa skumt folk som hänger här utanför och massa idioter som flyttat in. Jag ska börja söka nu och sätta upp mig på bytes-sider. Man får helt enkelt hoppas på det bästa, tänk om någon ville byta redan snart typ i Januari eller februari men det tror jag inte. Jag ska gå och sätta upp lappar där jag kan tänka mig bo.
Idag köpte jag lite praktiska saker en tillbringare,dusch draperi, doftljus och kastruller. Man kan inte bara handla kläder jämt. På tal om kläder så blev jag så jävla arg förut, jag köpte ett par mocka stövlar från Zara och den ena skon är omöjlig att få på. Jag höll på i seriöst 20 min, hoppas jag kan hitta kvittot. Men jag vill inte lämna tillbaka dem, hoppas på att dem har ett nytt normalt par. Men dem är inte direkt kända för bra service.Får fixa det snabbt imorn. På lördag ska jag på julbord med mitt gamla jobb. Jag har inget att ta på mig. Får panik. Jag har kollat i min garderob, finns inget jag vill ha! Möjligtvist min svarta höga sidenkjol med en lila blus instoppad. Men näää!!!!

Jag har fått lite kläder från Chicky som jag beställt, men det är vardagskläder och i fredags shoppade jag inga fest kläder heller. Jag har en ny klänning från Ida Sjöstedt men jag sparar nog den till Nyår.

Vad tycker ni om klänningen? Den är svart med paljetter och ett sammet band. (bilden blev inte så bra)


Skor??? Pumps i nån het färg kanske???


Just det i söndags var jag hos Anna på adventsfika. Det var hur mysigt som helst. Hon hade gjort det så fint.
Hon bjöd på massa god fika och glögg. Det var första gången jag drack det. Hur gott som helst. Vi drack den varm med russin och mandel i, blev helt fast. Måste dricka det igen till helgen. Så gott och juligt.
Anna tog lite kort med sin systemkamera, tyvärr inte så många för batteriet dog. Lilla Alicia somnade nästan direkt när vi kom dit men vi hann se sötisen lite iallafall :)  Nu är det min tur att bjuda hem dem. Får bli snart.





Nikita hemma hos Anna


Hemma hos mig är hon helt galen och bits, riktig busig har hon blivit. Men hos Anna låg hon bara och sov, trots det han hon bita sönder chrilles toffla. Ha Ha Sorry!



Världens sötaste!


RSS 2.0