paus

en paus från den stek heta solen! är det rekord varmt idag??? vill inte jobba...faan

Här är en film som måste ses! älskar 1-an o 2-an. Så söööta!

dream on

Nä nu ska jag ut i solen, ska inte fassna framför datorn en sån fin dag. Speciellt när man börjar kl 3.

Ska sätta mig ute o drömma mig bort, lååång här ifrån.....



Perfekt till heta sommar kvällar

På sommar kvällar är det gott med en iskall drink, gärna en fruktig o med massa krossad is.
Vad dricker ni helst???

caprina         

 

Drink med absolut mango






Cosmopolitan



mina...

2 par sandaler som jag köpt mig :)


ingen lust

Hej
Inte skrivit så mycket i helgen, bara varit ute och njutit av det fina vädret. Har än inte vågat bada men det kommer nog i veckan eller i helgen förhoppningsvis ;) Den enda jag har gjort är att softat, grillat, ätit massa gott och solat!!!
I fredags var jag och Eddie vid en sjö och grillade, det var jätte mysigt tills knotten ville äta upp oss- ja önska alla jävla knott,myggor och insekter kunde dööö ut. Förstör allt gör dem små krypen. Vi gick hem efter några timmar och drack te istället och dagen därpå åt vi en jätte god frukost på Liba ute i solen :) ( tills jag fick allergi chock) JÄVLA POLLEN.

På kvällen grillade vi hemma hos mamma o pappa. Hur gott som helst. Sen kom deras grannar över och det blev lite drinkar och skoj. För mig blev det bara två drinkar med passoa, så somrigt och gott. Kan äntligen dricka det igen, det var nämligen en sommar jag och jill drack det varje dag i en vecka. HA HA. Det var tider det;) På mallis för några år sedan!

Igår var jag o Eddie o solade vid en sjö, vi tog med oss lilla Nikita som har så ont av värmen, hon bara flåsar och sover hela tiden. Hon bada flera gånger (hon e sååå söt när hon simmar) man ser bara hennes lilla huvud sticka upp och hon kämpar med sina små tassar. Hon sprang runt som en galning men sen sov hon hela hela kvällen. Hon orkade inte ens gå ut på promenad senare. Sötisen gömmer sig just nu under sängen, där är det som svalast- Hon är nog den enda som längtar till vintern nu.....

Tyvärr har jag inga bilder, för min kamera e sönder :( såå tråkigt. Måste fixa den så man kan få lite fina sommar bilder.

Idag ska jag jobba- ÅNGEST igen..som vanligt. Jävla kvälls passet. Ska försöka sola i 2-3 timmar nu innan jag måste duscha o så-. Jag har inte fått så mkt färg för jag smörjt in mig med 20 varje dag. Vill inte bränna mig och bättre det kommer långsamt så slipper man flagna sen. Men idag blir det nog med 10-an- måste ju börja hända lite nu.

Pöss på er- hoppas ni lediga njuuuuuuuuuuuuuuuter.

Bilden är från Thailand när vi snorklade i Phi Phi öarna. Längtar tillbaks varje dag. Måste åka dit igen. MÅSTE!


jag är såååå

jävla arg o på dåligt humör..........................................................................nu ska ja ut......*arg*

ÖNSKELISTA

Detta hade jag velat ha i sommar.... *dag drömmer*

1.Min egna gigantiska villa med pool

2.En stor walk-in closet

3.En lyx yacht att ligga o sola på ute i havet och åka på små mysiga utflyker med.

4.En cab med grymt skön sommar musik

5.
Äga sin egna ö på Thahiti


Jag hatar rika människor. Ja ja hälsan är viktigast men man måste få drömma sig bort. Tyvärr ser inte min dag ut att bli roligare än att snart rasta min hund, duscha,äta och sen gå till jobbet. Komma hem 10 på kvällen, sova och sen upp och jobba imorgon med. Ni arbetslösa och ni med semester-Enjooooooooooooooooooooooooooooooooy!
Varför skaffade jag ens ett jobb nu?? Och till hösten är jag arbetslös igen? Doesent make any sence..

Pöss från en deppig therese  :(


Tjejmys på Mc...pARAPAPPPAPAPA iam löving it

På väg hem från VBG..måste bli en resa snart igen tjejer (L)


sale..sale..sale

Jag har egentligen inte råd att handla, men vissa saker bara måste man ha. Som skor! Nu har jag hittat 2 par som jag ska beställa från nelly..men förturs rean är imorgon först--hoppas dem rear det jag vill ha!!!

Imorgon ska jag joobba kväll :( det enda posetiva är att jag kan sitta ute i solen innan jobbet en stund.


Jag vill och SKA bli rik, vet inte hur men på något sätt. HA HA ...men seriöst..jag måste!!!


lite rea-shopping

Jumpsuit-

summer time

Sommaren är här för att stanna i två veckor verkar det som ial, hoppas dem har rätt. Men samtidgt känner jag att det är så sjukt jobbigt att jobba i den värmen och kö i 6 timmar i streck ...men men vi får se!
Till helgen ska de solas ial, solade några timmar idag men inte mkt för jag är sååååå blek o e rädd för att bli kräfta. Det är ju sååå jäva fult, och det gör ont minst sagt!!!

Jag tog lilla grisen till en sjö i närheten av mina föreldrar och där satt vi o slappade bara. Försökte få Nikita att bada men hon vägrade. Jag skvätte vatten på henne för hon blir så himla varm lätt. Vattnet kändes jätte skönt och jag hade inte haft emot att hoppa i faktiskt. Men tanken på att visa mig i bikni känns skrämmande... ha ha, det är sant!!!

Nu ska jag ut på terassen, cat kom precis hit och vi ska äta middag tillsamans med mamma. Mysigt :)



NEEEEE :(

Var inne på Net-a-porter men nu mår jag bara dåligt, tänker inte ens lägga in bilder på allt som jag vill ha.....
Hur mycket fina kläder,väskor och skor. Varför kan ingen "vanlig,billig" designer göra lika fina väskor som de dyra.
Seriöst, jag hittade minst 50 som jag hade velat ha, men vad hjälper det ens om det är rea? Är ju ändå svindyrt!!!!

Jag hoppas ialla fall att nästa topp design på Hm kommer vara Chloe, men det tror jag aldrig händer?? Kanske..vem vet!


Jag hade inte  tackat nej till dessa heta fest skor från Christian Louboutin!
540 pund = 7000 kr


Det jag måste köpa, och det är snart är svarta gladiator sandaler. Har ett par redan men dem är i brunt, från Zara!


Kate Moss klär sig sällan fel....

Dessa är fina men vill nog ha ett par lite mer enkla (ele vrf inte både och) Ett par med fransar är ju ett måste i sommar!

Man kan inte alltid lyckas...

Lauren igen men ingen direkt höjdar outfit!
 Kuvert väskor är fina och små clutches. Men små handväskor som tex denna är sååååå fult tycker jag. Förstår inte meningen med dem. Inte ens när den är från Chanel blir det snyggt! Vad tycker ni?


Små handväskor passar på små flickor !!!

fortsättning...

Vill köpa mig en strå hatt jag mee..

Top shop

 Lauren i en klänning designad av Kate Moss för Topshop

Hm



Jag måste ha mig ett par heels, när Hm samarbetar med Jimmi Choo till hösten. Blir väl att köa eller sitta uppe på natten och försöka online. Dock är sidan alltid överbelastad, men försöka kan man alltid.

Uppe med tuppen

God morgon...
Sitter här hos mamma, för min data är sööööööönder :( måste lämna in den på laggning. Är jätte beroende av data, hur ska detta gå??? Eddie körde mig hit samtidgt som han åkte till jobbet (halv 6) o jag har bestämt mig för att inte gå och lägga mig igen. Jag vet hur det blir då, man sover till tolv och blir helt seg. Får helt enkelt hålla mig vaken på något sätt, ska ta en dusch snart och sen sooooola sig lite granna!
Måste ner till zoo-et idag o klippa Niki´s klor och köpa en borste till henne- hon kan döda nån med dem klorna snart :)

Jag beställde ett par skor och en klänning för ett tag sen, nu har dem äntligen kommit!

Fint till solbränna, svarta heels och lockigt hår!

Dessa blir ett måste i höst! Kommer nog inte använda dem nu i sommar.

VBG :)

Nu måste jag berätta om helgen i Vänersborg!!! Vi hade huuuuuuuuuur kul som helst, speciellt på Midsommar afton.
Vi hade även väldigt tur med vädret, vi satt ute och grillade korv och sen bar vi ut alla borden och dukade upp lång bord.
Fast på långbordet fanns det ingen mat, bara sprit,sprit,blandddryck och snacks. Plus illaluktande rökelser som skulle döda myggen, jag tror jag andades in hela rökelsen. Jag blev helt hes oxå, vidrigt. Nästa gång köper vi med oss myggljus ;)

Stugorna var jätte söta och mysiga, campingen var jätte bra förutom att dem var lite väääääl stränga. Fick inte ens lyssna på musik kl halv elva. Polisen kom och hälsade på oxå och campingen värden 2 ggr. HA HA men det är sånt som hör till. Vi är glada, unga tjejer med liv i oss och spring i benen, hur ska vi kunna vara tysta????
Vi lekte hemmagjorda charader, det är verkligen någonting som jag rekomenderar starkt. Fyyy fan vad roligt det var. Vi skrek och hoppade och slängde oss i gräset, vi dansade runt ett träd eftersom vi hade ju ingen midsommarstång. Vi sjöng små groderna så gott det gick, det var i slutet av kvällen och ingen hade koll på texten direkt , ha ha! Fy faaan vilken skön kväll. Sen efter allt festande gick vi till en brygga vid en jätte mysig sjö och ALLA blev sentimentala o vi skrattade o grät. Ingen blev bakis heller dagen efter, inte ens jag!

Midsommar middan (lyx)

Nilo ha ha (nilom.blogg.se) en av världens sköööööööööööööönaste människor

Isånna små röda stugor bodde vi


Frukost efter den galna afton


Kvälls godis

Nyttiga var vi


På midsommar dagen ösregnade det så vi satt inne och spelade kort och gjorde jätte roliga lekar, vi verkligen dog av skratt. Tror aldrig jag har skrattat såå här mkt på så kort tid. Det bästa var sen att solen kom fram så vi gick o satte oss vid bryggan och bara låg där o lyssnade på musik....Hur underbart som helst. Efter det åt vi världens godaste hamburgar tallrik som kocken stefan hade lagat ha ha...cole slaw´n till var så sjukt gott.
Sen på kvällen blev det ännu mera fest och ännu mera charader, tillbax till bryggan (fast denna gången med lite drinkar)..Det blev fest hela natten och sen gjorde lilla ujpis kalkon mackor som vi åt som dårar... ha ha

Men nu är det kraftig detox, usch vad jag har gått upp i vikt och min hy är grotesk. Skärpning från och med nu!!!


Idag har jag bara slappat, mår inte alls bra. Har ont i huvudet och har knappt sovit en timme.


pöss o kram... vi hörs imorgon (då ska man jobba-skjut mig--- jag vill inte)

Nyktra

(S)UJP


MMMMM...

Penelope Cruz har enligt mig världens vackraste hår, hon har sån färg som man drömmer om! Riktigt chokladbrunt och ibland med en tuch av guld i det. Så vackert. Jag ska göra allt  (eller rättare sagt ,min syster som är frisör) för att få det så riktigt chokladbrunt till hösten. Då tänkte även jag rakpermanenta mitt hår (på brasilanskt vis-sliter ej) och klippa riktig lugg...då tar jag även bort mitt löshår och mitt hår kommer vara kort!! Kan bli fint..men vi får se :)



Jag i lugg??? Undra om det kommer passa mig?



I wish.....

Lauren från the hills ska bli min inspiration i sommar, hennes stil är hur skön som helst. Snygg och enkel!
Jag ångrar mig såååååååååå mycket att jag inte köpte en Chanel väska när jag jobbade på Volvo, då hade jag lätt haft råd. Nu kommer jag aldrig kunna köpa mig en :(  Nästa gång jag ska shoppa ska jag vara en riktig copy cat (tihihihi)
Spana in hennes stil...Vad tycker ni????????????





Glad midsommar

Idag är det midsommar och vädret suger som vanligt, än är det uppehåll men man vågar inte hoppas på för mkt.
Vi ska till vänersborg och ida och campa ha ha i det vackra sommar vädret, hoppas vi kan få igång grillarna ial ;)
Måste packa men vet ej vad jag ska ta med mig, tar alltid med mig för mycket grejer. Blir ingen fin sommrig och blommig klänning ial, whats the point!!! Min kamera funkar ju inte men ska försöka låna min systers så jag kan ta lite roliga bilder.

Ha det bra allesamans!!! pössssssssssssssss

Perfekta klänningar till en skön midsommar kväll (till er som inte ska till en blöt camping ;)

Godaste doften nånsin


Min är slut snart :(

sommar


Desperate..

Hej!
Kom precis hem från en promenad i skogen med lilla grisen och pojkvännen, hon hade varit ensam i flera timmar så tyckte hon behövde springa av sig, jag med eftersom vi stannade och åt cevapi på en uteservering i gamlestan :)
MMM gott (vrf kan jag inte sluta vara onyttig) Jag som loavde mig själv att denna veckan skulle jag vara det.

Vi gick förresten till en sjö här vid mina föräldrars hus, och Eddie ville så gärna se Niki simma så han kastade henne i vattnet . Hon var sååå söt och simmade så fint, vi kastade i henne 3 ggr hon tyckte det var jätte roligt. Sen sprang hon som en dåre runt runt i gräset med svansen viftande. Så sööööt, nu är hon nybadad och fin! Det bästa är också att nu kommer hon vara helt slut och låta mig titta i lugn och ro på tv. Dubbel avsnitt på desperate housewifes. Can´t wait!


Nu ska jag titta lite på ugly betty och prata lite med mamma, Anna jag ringer dig i pausen :)

pöss



Jag är sugen på glass (hur är det möjligt) ha ha


tröööööööööööööööööööööööööööött

Jag är så trött att mina ögon svider, det e helt sjukt. Hade gjort Vad som helst för att få vara ledig. Vad som helst.

:(

Söndag kväll

Usch vad snabbt helgen går :( redan måndag imorgon men jobbar bara 4 dagar och mest dagtid.
Men imorgon ska man upp tidigt och jobba, tänkte sola efter jobbet fast vill helst undvika solarium. Men jag har ju aldrig tid att sitta ute och sola och nu är det ju kallt. Jag har skrubbat bort all brun utan sol så jag är blek som faaaan, hatar det.

Har inte solat sen förra året någon gång. Brun utan sol finns ju men nu är det ju sommar då behöver man lite grund färg så man slipper stå där med likbleka ben när man vill slänga på sig ett par shorts lr kjol.

Man känner sig så mkt finare när man har lite färg på kroppen, speciellt om man vill ha någon fin klänning på midsommar!
Om det ens blir väder till det, men annars sitter vi väl och dricker i våra små stugor och leker charader ha ha.

Idag klippte min syster mig och tunnade ut mitt hår och satte lite mer löshår, ser och känns mkt bättre nu. Måste färga utväxten innan helgen också. Då blir det riktigt fint. Ska vara suuuuper nyttig oxå nu fram tills vi åker. Måste!
Nu ska jag kolla lite resor och drömma mig bort innan ja går o sover.

Pöss o god natt





Olivia Palermo! Ingen vacker personlighet direkt, men grymt snygg stil. Ge mig!!!!!


(önska jag passade i lång klänning- det är så vackert)




Dreeeeeeam

En dröm hade varit att få Oliva Palermo´s(från the city) garderob!!! Hennes hår är inte heller fel!

En tjej med riktigt snygg stil och öga för mode.

gOD MORGON

Väcktes av en bajsenödig gris som raffsade på dörren för en timme sen, men det är lika bra för jag jobbar idag. Men hellre börja "tidigt" och komma hem tidigt. Att jobba kväll är något utav det värsta som finns. Det enda positiva med kväll är att man slipper gå upp tidigt, men det är så ångest framkallande och stressigt på något vis. Jobbade ju kväll på volvo i över 2 år. Hmmm tittar ut och det ser ut att börja regna men när jag var ute var det jätte varmt...skiter i vilket faktiskt..

Hoppas midsommar blir varmt och skönt, då ska tjejerna till vänersborg :) Har hyrt stuga och vi ska bila dit. Road trip!
Skulle gärna ha någon fin och somrig klänning på mig på midsommar afton, kanske en blommig? Hittade 2 söta på nelly igår. Men beställde inget, får inte!

Söt men alldeles för kort i rompen (speciellt med mina höfter)


Den här gillar jag också (minus det fula skärpet)


Nu ska jag äta riktig söndags frukost, lite skillnad frånd en man äter på vardagar. På bordet står det rostat bröd,ägg och massa gott pålägg och apelsin juice.....ska väga mig innan bara men kan nog dra bort ett o annat svullo kg.. När man äter som jag gjorde igår sväller man nog som en degklump.
 
Nu MÅSTE jag skärpa mig. Blir hård bantning hela veckan och veckan därpå ända fram tills målvikten (denna gången ska inget stoppa mig) väger ju mer nu än förra sommaren. BEACH 2009 HERE I COME.



svenne banan..svenne banan

Tack som fan kap kun kap, koh pangan koh tao khao lak
Fuck it i phuket pingpong show, kalla folket för tjingtjonghoes
Trekant i grekland leka stekarn, bakfull redan fredag
Mallis kanarieholmarna
Mickey dee's ha barn i bollhavet
En riktig stilikon med silikon, bor i samma stad som du vill ifrån
Kvinnomisshandel solariebrännna
Fixa mat, vad fan har vi hemma
Soppatorsk och foppatofflor
Barnen nersjunkna i tv-soffor
Ordning o reda, lådvin på fredag
Kunskap från wikipedia
Tonårsgraviditet, ångesten ingen vet
Minnesluckor barn med syrran, vill alltid vara kvar i fyllan


Dansa bugg lyssna på carola
Manikyr permanenta håret
Återträff med högstadieklassen
Avundsjuka på överklassen och gilla kungafamiljen
Spyr utav dagen-efter-piller
Skvaller o hänt i veckan
Grannen hembränt o bläckan
Nätpoker karaoke
Man kan ju inte bara ha tråkigt
Finlandsfärja Bon Jovi-covers
Living on a prayer looptroop rockers
Raggarbilar power meet, gällivarehäng fan va fint
Fyllebråk på McDonald's, gå hem o bli rånad
Ungefär en gång måna'n
Lönehelg försök o svälj stoltheten ur en ölbutelj
En stor stark o hotshot
Hur länge har det pågått, skit i det, gonatt o sov gott

Klockren :)



Nu ska jag och cat kollla nelly.se ... farligt farligt MUHA MUHA..

God natt // pöss

Lördag kväll...

Så var det lördag och ledigt. Underbart idag kom solen fram också :) Jag fick som jag ville, massa regn.
Kändes udnerbart faktiskt förutom när jag måste ta ut min lille fis, hon gillar inte heller regn.
Igår hyrde jag och eddie twilight, hade hoppats på att han skulle älska den och bli lika förtrollad som jag själv blev, men han somnade (dock hade han gått upp 5) men var inte speciellt intresserad av att se fortsättningen idag. Ha ha!
Det kanske är en film för tjejer? Vet faktiskt inte. Jag vet ial att jag måste köpa den. det är en film som man ska ha hemma. Sen funderar jag på att läsa böckerna, kan tänka mig att dem är helt underbara.




Idag köpte vi kebab, hade längtat hela veckan. Men den som alltid är så go var helt torr :(
En stor besvikelse, slöseri med KALORIER ha ha och pengar. Vi hyrde en chihuahua i beverly hills (mitt val) ha ha,
 den var lite föööör barnslig. Filmen krånglade efter halva tiden men vi orkade inte se klart den ändå.

Såg bara lite tricks  som jag kanske kan lära min gris, ha ha men de är nog för avanserade för henne.

Nu är jag hemma hos mamma o pappa, Vi åt en jätte god middag nyss. Nu ska vi bara titta på bilder från deras resa och prata skit om släkten :)

Enkelt och avslappnat i mjuuka velour byxor och en svart tshirt. Happy saturday :)


pöss så länge


thinking...

Sitter här o kollar runt på resor...vill verkligen resa någonstans. Till värmen, vackra stränder och god mat...Saknar turkiet och vill gärna åka till Greklands alla vackra öar. Thailand till vintern hade inte heller varit fel..I need money. Hur ska man bli rik? Önskar ja hade svaret, kanske får börja spel. Stog i mitt horoskop (väduren) att jag ska spela på måltipset. Men hur gör man ens? Är det när man spelar på matcher? hmmm?

Jag har precis städat klart, varit ute med fiiiisen och fixat hundvakt. Allt ordnade sig. Nu fattats bara regnet och åsk ovädret..snälla kom. Molnen är ju lite mörka och lite kvavt är det.. Man kan alltid hoppas.


Jag har varit i turkiet 3 ggr, åker gääärna dit en 4-e. Älskar det landet.



Lefkas är en ö i grekland som är ganska så liten, på vissa ställen måste man ta motorbåt för att kunna handla. Gud va mysigt, riktig slappar semester :)

Paradise

Sommarfint






Hade gärna velat ha på mig detta en skön sommardag...

Jeans shorts:Top shop
Linne/tunika:Topshop
Gladiator sandaler:Bianco

trööööööööööött

Hej!
Vet inte vrf jag känner mig så seg och trött hela tiden? Måste komma in i regelbunden träning man mår ju mycket bättre då! Går och lägger mig alldeles för sent om kvällarna oxå. Idag ska jag jobba, hoppas jag lyckas hitta hund vakt bara. Det är inte bara bus,lek och massa kel med de små hundarna. Mycket, mycket ansvar också. Men det är värt det såklart.

Håller på att städa i mina föreldras hus nu, varit här i några dagar medans dem varit bortresta. Idag kommer dem hem då måste allt vara som innan. Måste damm suga snart och packa ihop mina grejer sen kommer Älskling och hämtar mig och sen iväg till jobbet. BOOOOOOOOOOOOOOOORING! Vill bara slappa egentligen.....Hoppas det regnar ida då...men ser inte ut som det..

Nu ska jag titta på vbå tror jag..haha en liten paus i städandet...

Ha en bra dag *pooooooooooooss*

hOT Or NoT

Jump suit från topshop


Själv tycker jag att det är snyggt om det inte syns så specifikt att det sitter ihop. Med bruna rakade ben blir det hur snyggt som helst. Jag vill ha en khaki grön eller kanske en brun....kanske vågar jag mig på en blommig en..Får se!!!

Nästa köp blir ett par jeans shorts på zara med nitar..skit snygga..hoppas dem finns kvar när pengarna kmr..tveksamt!


pöss//

Iam baaack

Hej!
Guuud var länge sen jag skrev något! Måste gått mer än ett halv år. Men nu är jag faktiskt sugen på att börja blogga igen.
Vet inte hur länge det håller i sig men ska försöka ialla fall :)

Jag hade inte speciellt många läsare så jag gör ingen uppdatering, ni som läsde min blogg känner mig och vet ju vad jag gör och har gjort!!!

Idag skulle jag egentligen jobbat men fixade så jag slapp :) skönt för jag har lite saker att fixa och så. Istället fick min kusin jobba där , hon ska hoppa in om någon blir sjuk eller är ledig. Hoppas det går bra för henne idag!

Hon tog nämligen studenten förra veckan så nu är hon ledig. På hennes student var det jätte trevlig och minst sagt goooooott. Massa god mat och jag hade bakat amerikanska cup cakes :)

Här är lite bilder från förra onsdagen!!!


Sandra och jag ( med väldigt ful min- försöker jag hålla mig för skratt kanske? )

Massa gott (finns det något godare än smörgåstårta? )


 Mina mumsiga muffins (kalorier / muffin ca 2000)





Jag har gjort hår förlängning :) Äntligen. Var så trött på det korta så jag höll på att spy. Ingetting kan man göra med kort hår. Samma frisyr varenda eviga dag. Sånt klarar inte jag.
 Catrin, min syster gjorde det på mig med vax och håret köpte jag på nätet- Billigt och bra.
Nu funderar jag på att göra något med det? Kanske slingor eller lite mörkare toning?  Hur som helst måste utväxten färgas! Hoppas på att kunna fixa det snart!


Med solen rätt i ansiktet. Här är håret lockat med plattång!


 Jag och min busiga lilla goossi räv, hon har växt och blivit 8 månader :)



   Kjol: zara, linne:Hm armband:Chicky

Ingen linslus direkt den  lilla busungen...

 U like my hair? Beställ tid hos min syster, ta med hår bara så fixar hon resten =)
Salonger tar mellan 3-5000 kr och min syster ca 1000 kr.


Nu ska ja hänga upp tvätt... eller en sak till bara....

Jag hade gärna haft denna guldiga hårfärgen, kanske solen kan göra sitt? Skulle vara skönt att slippa slita på håret!


puss så länge... Jag vill ha regn idag...åska, blixt och spöööregn... vrf blir det aldrig så när man vill?

RSS 2.0